PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle

Ely #1 Savunma Efsunlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shorty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 173
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Shorty

Teknik Sorumlu
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Teknik
VIP Üye
Konular
772
Online süresi
4d 8h
Reaksiyon Skoru
3,477
Altın Konu
1
Başarım Puanı
337
MmoLira
1,221
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bu konu altından düşüncelerinizi Karakter adınız ile beraber paylaşabilirsiniz.

Not: Oyuncuların kararları doğrultusunda değişiklik yapılacak, eğer çoğunluk değişikliği kabul etmezse herhangi bir işlem olmayacaktır.

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Online artışı olarak düşünmeniz gayet doğal fakat asla birleşme olmayacak sözünüzü bende hatırlıyorum bu yüzden bir iteme 2-3 set verdiğimiz oldu. Şu durumda birleşme olacaksa bütün verilen emekler boşa gidecek demektir. Çoğu kişi birleşmesinden yana olacaktır eminim ama şunu göz ardı etmek çok yanlış,oyundaki eski sistem edit sayısı az olduğu için (bende dahil) değerli itemler verip satın aldık.Birleşme olursa hiç bir önemi kalmayacak market açıldığında herkes istediği efsunu yapabilicek buda bizim itemlerimizi değersiz kılacak. Ely 1 oyuncularının bunu hak ettiğini düşünmüyorum,umarım böyle bir şey söz konusu olmaz.

Ely1:QueeN & Neetra
Efsun oranlarını 15 e düşürme amacınız zaten suraların üstünlüğünü yok etmekti suradan geçilmiyodu efsunlar 25 ken Shorty üstüne basa basa söylemiştin markete savunma editler gelmicek ve serverlar birleşmiycek diye markete savunma editler gelse yine etraf sura dolucak 1500-2000 t vermiş bir insan o itemi alabilmek için neleri verdi o itemi almaklada keriz olmak ne alaka ise siz geçiceksiniz o işi ely1 dekiler para verdide biz vermedik mi diyen kişiler arkadaşım ne zaman bi sv çöküşe girse bedelini Epilogue ve Arkadia çekti dokunma ely1e mutluyuz biz Türkay sözünü unutma lütfen
Bence birleşmesin. Bu birleşmeler çok kişiyi oyundan bıktırdı, hep sorun yaşandı. Sorun aslında t yada tl değil verilen emeklerin bazı kişilerin çıkarı için heba olması lütfen insanların emeklerine saygı gösterin. Bende birleşme olmamasından yanayım.
bu birleştirme işi bana da hiç mi hiç mantıklı gelmedi. o kadar para harcayıp 1 iteme set veren arkadaşlarım var onların hakları ne olacak peki ?
o kadar para yatıran insanların durumunu göz ardı etmek çok yanlış bir davranış olur. eminim ki bu birleştirme olursa bir çok kişinin oyunu bırakmasında büyük etken olur.
ayrıca artık sabit bir ölçüde gitmesi lazım bu oyunun. ben bu sw tam 5 senedir oynuyorum iyi kötü bir çok insan tanıdım. zamanla oyun içerisinde olan değişiklikler çoğu insanın oyunu bırakmasına neden oldu. yapılacak bu birleştirme bir çok kişininde oyunu bırakmasına neden olabilir. bence bu konuyu tekrar düşünülmeli ve sağlam bir adım atılması gerekir. benim kendimce fikrim budur. katılan veya katılmayan arkadaşlar olabilir saygı duyarım , ama bence bu birleştirme yapılmamalı. saygılar..

Nick : MacCarthy
Çoğu yorumu okudum: insanlar genel olarak birleşme taraftarı. Birleşme istemeyenlerse elinde 1000-2000t değerinde iten bulunan insanlar (Genel anlamda).

Benim düşünceme gelince bu muhabbet çıktığından beri birleşme taraftarı değilim elimdeki en değerli item ise en fazla 500t eder. Gerekçem ise oranlar düşürülmeden hemen önce 25 efsuna göre item dizmiştim "Kristal Çekerek" .. Savunma oranları düşürüldüğünde resmen kendimi kazıklanmış hissettim , bunlara rağmen tekrar setimi az çok dizdim şu an bile uğraşıyorum. Yeni bir düzenlemeden bahsediliyor , savunmalarımızı 150'ye çekmeye çalışacağız -bir şekilde- .. Bu benim adıma tekrar bir uğraş gerektirecek. Oyun resmen "Sağlam Set Dizmek" üzerine oynatılıyor. Artık mümkünse kritik değişiklikleri bırakın da esas olan "Savaş"a yönelebilelim...

SheqilDark - Oğulcan arkadaşımız çok güzel ifade etmiş.. Eğer tek çözüm birleşim ise -kaba bir ifade ile- azınlığın çoğunluğa ayak uydurması gerekir. Oyuncuları da içeren ufak bir komite ile kaldırılacak itemler belirlenerek kristal iadesi gerçekleştirilmeli..

JohnGrimm

İyide iyi okumamışsın ely2 dekiler kendi menfeatleri doğrultusunda talep de bulunmuşlar. Bakın hem akla hem mantığa ters, ilk savunma editlerin değerleri düştüğünde bizim önceden yok pahasına hatta hatırlarsanız e.s sistem diye gecen editleri sırf lanetlere efsun ata bilmek için t ile bedava fiyatına sattık. Abartmıyorum eski oyuncular en az bir setlik item rahat satmıştır tanesi 7 - 8 t den. sonra efsun değerleri değişince o yok pahasına sattığımız editleri 1 2 set vererek geri alamaya calıştık. Buraya kadar eski oyuncuların başına gelenler. daha sonra markette savunma editler kalktı oyuna yeni gelenler, savunma edit dize bilmek için tanesi 50 kristal den atak edit satın alıp 3 4 atak edite bir savunma edit yapabildi, bu da demek oluyor ki 1 savunma edite 150 - 200 tl verildi. Şimdi kalmış birleşme olsun deniliyor. Arkadaş savunma editle oynamak isteyen gitsin Ely2 ye niye sureklı dengeler değişince biz zarar etmek zorundayız.
Markete Eski sistemdeki gibi kalkan ,ayakkabı ve ninja kask harici itemlere kbç efsunları gelicek şekilde diyorsanız desteklerim ama Bütün itemlere kbç getirilmesinden bahsediyorsanız Aynı şeyi söyleyemem.

Miss yiyen bir oyun ortamı oluşturmaya çalışıyordunuz.Kostümler,ve market itemleri bir arada olursa çok rahatlıkla kılıç bıçak çiftel ve ok savunmaları 100 yapılabilir.Bildiğim kadarıyla ely2 de zaten istenilen efsun istenilen iteme geliyor idi

Nick: Gehenna,SharkqN

Son düzenleme:
Markete Eski sistemdeki gibi kalkan ,ayakkabı ve ninja kask harici itemlere kbç efsunları gelicek şekilde diyorsanız desteklerim ama Bütün itemlere kbç getirilmesinden bahsediyorsanız Aynı şeyi söyleyemem.

Miss yiyen bir oyun ortamı oluşturmaya çalışıyordunuz.Kostümler,ve market itemleri bir arada olursa çok rahatlıkla kılıç bıçak çiftel ve ok savunmaları 100 yapılabilir.Bildiğim kadarıyla ely2 de zaten istenilen efsun istenilen iteme geliyor idi

100 Limiti 150 ye çıkartıldı 0 damage olayı artık yok ana sunucularda aktif değil ancak beta sunucumuzda durum bu şekilde

K.B.Ç Lİ EDİTLER GERİMİ GELECEK GERİ K.B.Ç Lİ EDİTLER SİTEDENMİ YAPICALAK ARTIK ONUMU DEMEK İSTİYORSUNUZ ??

IPromeTheuSI Ely.1

K.B.Ç Lİ EDİTLER GERİMİ GELECEK GERİ K.B.Ç Lİ EDİTLER SİTEDENMİ YAPICALAK ARTIK ONUMU DEMEK İSTİYORSUNUZ ??

IPromeTheuSI Ely.1

Şuanki nesne marketde saldırı efsunlarını nasıl yapıyorsanız, savunmalarda aynı şekilde olucak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri