- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 7 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Türkay bunlar gerçekleşicekmi yoksa sadece düşüncelerimizimi göz önünde bulunduruyorsunuz
IPromeTheuSI Ely.1
düşünce bro düşünce
- Konular
- 772
- Online süresi
- 4d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 3,477
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 337
- MmoLira
- 1,221
- DevLira
- 3
Türkay bunlar gerçekleşicekmi yoksa sadece düşüncelerimizimi göz önünde bulunduruyorsunuz
Bana göre hava hoş durumundayım ben şuan, olursada olmazsada kaybedicek birşeyim yok oyuncular ne isterse ben onu yapmakla mükellefim yoksa kafama göre böyle bir çıkış yolu üretmezdim.
Ely #1 in kararına göre Ely #2 sunucusuda kurtulmuş olucak, Kabul edilmezse Ely #2 ye başka bir çözüm bulucam artık
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 7 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Bana göre hava hoş durumundayım ben şuan, olursada olmazsada kaybedicek birşeyim yok oyuncular ne isterse ben onu yapmakla mükellefim yoksa kafama göre böyle bir çıkış yolu üretmezdim.
Ely #1 in kararına göre Ely #2 sunucusuda kurtulmuş olucak, Kabul edilmezse Ely #2 ye başka bir çözüm bulucam artık
ely2 nin nesi var ?
- Konular
- 772
- Online süresi
- 4d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 3,477
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 337
- MmoLira
- 1,221
- DevLira
- 3
ely2 nin nesi var ?
Ely #2 5-6 aydır 100 online civarlarında dolaşıyor, yeni oyuncu sirkülasyonu olmadığı için serverda 1 oyuncunun oyunu bırakması ccu yu düşürüyor, Ely #2 sunucusunda 3 günde oluşturulmuş toplam karakter sayısı 7 o kadar vasat bir durumda server
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)