Karan2offical 1
Karan2offical
mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

Ely #1 Savunma Efsunlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shorty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 173
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

MischievousYoung ve SharqL ikiniz neyin telaşı içerisindesiniz anlamadım.MischievousYoung sen surasın ve suraların tekrar guclenmesını ıstemıyosun bu biraz ilginç bi durum.Belliki 2000-3000t verdıgınız ıtemler elinizde kalıcak dıye korkuyosunuz ama diger binlerce kisiyi düsünmüyosunuz.Lütfen bencil olmayın!!!

MischievousYoung Nickli surayi sattım ve Son13irumuT savascisindayim :)

Bu arada ben 2000-3000t lik editi alana kadar nelerle cebbelestim biliyormusun ?

Son düzenleme:
siz hiç o güzel kafanızıı yormayın @Shorty; neyin ne olduğunu çok iyi görüyor kendi çıkarlarınız için siz debelenin durun serverler birleşicek

Moderatör tarafında düzenlendi:
MischievousYoung ve SharqL ikiniz neyin telaşı içerisindesiniz anlamadım.MischievousYoung sen surasın ve suraların tekrar guclenmesını ıstemıyosun bu biraz ilginç bi durum.Belliki 2000-3000t verdıgınız ıtemler elinizde kalıcak dıye korkuyosunuz ama diger binlerce kisiyi düsünmüyosunuz.Lütfen bencil olmayın!!!

Sen o kadar para ver de sen bencilleşme bakalım karşıdan ne kadar kolay demesi arkadaş ely2 yüzünden ely1 çökecek bu sefer bi benimsemişiniz 2000-3000 t ye item almışınız bencilleşmeyin

Bırlesme olmasını ıstemeyenler sadece kendını dusunup yazan 4 5 arkadaşlar :d onlarda eski sistem diye gecen savunma editleri oldugu için istemiyor bencillik yapmayın bence online sayısının dustugunu kendınız soyluyosunuz oyunda ne savas ne bısey var herkes boş boş köyünde duruyor birleşme en dogrusu olur editlerin gelmeside tabi ;)

ely1 : Arthas

Sen o kadar para ver de sen bencilleşme bakalım karşıdan ne kadar kolay demesi arkadaş ely2 yüzünden ely1 çökecek bu sefer bi benimsemişiniz 2000-3000 t ye item almışınız bencilleşmeyin

kardeşim herşey apaçık ortada @Shorty; iyi görüyor zaten böyle kendi çıkarları için o kadar kişinin mağdur olmasını istemez ely2 birleşicek ely1 serveriyle

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri