noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Hikaye Ekle

Ely #1 Savunma Efsunlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shorty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 173
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bize el cıkarılarak atılan ws terstir gardaş size uyum saglamak zorunda deyiliz geçerisinz bi kenarı nası ws atılır bizi izler ws atmayı ögrenirsiniz sıkıntı yok :)
Hele bi birlessin ilk seni gorucem Ben :)

[sıze=2][ı]mantık olarak özel yaratma itemleri tekrar aktif edilebilir 2009-2011 yılları arasındaydı nedeni gayet açık ve net örneğin özel yaratılmış bir ay kılıcı ely 1 serverinde 1500t yakın ve buda demek oluyor kı cok saglam bır herhangi set dizebilirsiniz. Eğer market gelecekse özel item yaratma savunlarda dahil ve normal nesne market ancak arasında kristal farkı olabilir. :) umarım ne demek istediğimi anlamıssınızdır. çünkü ely 1 serverinde tler tükendi ve ticaret denen birşey pek fazla kalmadı.[/ı][/sıze]

ben cede iyi olur şuan ely1 serverinde birtek ay kılıcı 1500t k.b.c. Kalkanalr 2000 bint den daha fazla ediyor.. Acılırsa ticaret gene başlaya bilir ...

NİCK: Shero

Ely1 de Online sayısı yeni server açılana kadar az değildi,Full Olduğunu bile hatırlıyorum, Eğer Birleşim Olucak İse Öneri;

Ely 2 de Özel yapım ile getirilmiş kılıç bıçak çiftelli Kalkan,Kask Ve Ayakkabılar silinip O Kişilere Kristal iadesi yapılır ise Birleşimi destekleriz.Çok kişi var benim gibi düşünen

Şuan Ely#1 de bazı oyuncular (özellıkle 1500-2000t ye kalkan kask vs. item almıs ) tedirgin olmakta.Nedeni 20 edit alınacak parayı bır ıteme vermelerı.Ely1le Ely2 nın bırlesmesını oyunda full savunma yapmıs kısıler ıstemeyecektır.Şahsen bende versem bı ıteme o kadar para birleşsin ve damage yiyim istemem.ELY1 serverı su an bence ELY2 den cokta farklı degıl.ELY1 e yenı baslayan bı oyuncu gordugumde burda ne işin var ELY4 de baslasana demekten kendımı alıkoyamıyorum.işin özeti suan gidişat hiç parlak degıl tıcaret bıtmıs durumda ely1 de eskısı gıbı yogunluk yok.Birleşmesinde çıkarı olmayan savunmasını tamamlamış birkaç player(Ben azınlık olarak nıtelıyorum) birleşmeden yana olmayacaktır.Ama Bırkac oyuncu rahatsız olucak dıye de güzel bir projeyi hayata gecırmemek büyük haksızlık olur.Ben bılıyorumkı ELY1 de çogunluk mutsuz ve birleşmeden yana.

İsmini vermek istemeyen Player (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri