PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Nasıl GM olabiliriz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dbrkay1903
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 520
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dbrkay1903

Level 1
Üye
Konular
2
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 4 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
25
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Serverda nasıl GM olabiliriz bir bilgisi olan varmı ??
Birde bu akşam oyunda
Yönetim tarafindan yayinlanan site gerçekmidir.
Oyumcunum Id'ini ve şifresini istoyor guvenebilirmiyoz yoksa dolandırıcılık mı ?
Sitenin adi : elygmbasvuru.tr.gg

öncelik olarak iyi geceler dilerim sonrasında oyunun tek gerçek siteleri Elym2 Resmi Sayfaları bu konuda verilmiştir onlar dışında hiç bir siteye girmeyiniz bu siteler dışında verilen sitelere giriş yaparsanız hesaplarınız soyula bilir Gm olabilmek için ise öncelik olarak forum yönetimine katılmış olmanız ve forum içerisinde aktif bir üye olup bilginiz olan heryerde yardıma ihtiyacı olan kişilere yardımcı olmalısınız

O zaman yukarıda adını verdiğim site hakkında oyun içinde de bir bilgilendirme yapılırsa çok sevinirim çünkü ben bu siteye girdim ancak hemen sonrasında arkadaşım tarafından uyarılıp hesap şifresini değiştirdim.Benim için bir sıkıntı yoktu zaten pazar çarımın id'ini ve şifresini girmiştim ancak normal çarının şifresini girmiş arkadaşlarda olabilir.
Ayrıca yukarıda belirttiğiniz resmi siteler ara sıra oyun içindede paylaşılsa faydalı olur gerçekten.
Teşekkürler

Oyun içerisinde yetkiliarkadaşlar haricinde paylaşılan siteler dediğim gibi hesaplarınızı soymak için verilen sitelerdir ve bunları veren kişileri gördüğünüzde kısa bir ekran videosu alarak ​adresine gönderirseniz siteyi veren kişi hakkında işlem başlatılır ve hesapları kapatılır

Böyle sitelere sakın inanmayın dolandırıcı bunlar ıd şifre giriyorsunuz onlara gidiyor direk sonra itemleriniz gidiyor yalan yani lütfen böyle şeylere itibar etmeyiniz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri