Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

RainLy Tr Tarzı Emek Server Files

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RainLy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 367
  • Görüntüleme Görüntüleme 54K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba, Tüm emekleriniz ve uğraşlarınız teşekkür ederim. Allah Razı olsun, verdiğiniz files'i indirdim kurdum, virtual box kullanıyorum herşey çalışıyor local den kendi pc den giriyorum, fakat işyerine gittiğimde ordan girişe geliyor, şifre giriyorum bağlan diyorum karakteri görüyorum, karakteri seçip başla dediğimde oyundan atıyor sebebi nedir fikriniz var mı?

Şu detayıda belirtmek isterim burdan indirdiğim Mini-Pack i yüklediğimde hata veriyor, başka pack kullnıyorum ip ve port ayarları tamam ama karakter seçip başla dediğimde oyuna girmeden atıyor, yardımcı olursanız sevinirim.. Şimdiden teşekkürler..

Merhaba, Tüm emekleriniz ve uğraşlarınız teşekkür ederim. Allah Razı olsun, verdiğiniz files'i indirdim kurdum, virtual box kullanıyorum herşey çalışıyor local den kendi pc den giriyorum, fakat işyerine gittiğimde ordan girişe geliyor, şifre giriyorum bağlan diyorum karakteri görüyorum, karakteri seçip başla dediğimde oyundan atıyor sebebi nedir fikriniz var mı?

Şu detayıda belirtmek isterim burdan indirdiğim Mini-Pack i yüklediğimde hata veriyor, başka pack kullnıyorum ip ve port ayarları tamam ama karakter seçip başla dediğimde oyuna girmeden atıyor, yardımcı olursanız sevinirim.. Şimdiden teşekkürler..
packlerdeki msm ler uymuyordur belkide ?

packlerdeki msm ler uymuyordur belkide ?

msm nedir :( root içerisini kontrol ettim zaten localden giriyorum sıkıntı yok, sadece dışardan girmek istediğimde karakter ekranından sonrasını oyun yüklemeden atıyor acaba port yönlendirmelerinde mi bir sıkıntı var 50000 den 60000 kadar yönlendirme yaptım sıkıntı olmasın diye ama tam portları bilmediğim için toplu açtım. sadece teori yürütüyorum tabi ben, bu işi uygulamış şuan kullanan arkadaşlardan akıl almak isterim. yardımcı olmak isteyen skype: HostingALL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri