HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
daha sorunsuzu var egenin para ile satılan filesi istersen linklerini verim virüs totali ile dene can baran paylaşmıştıherhangi bir sorun tespit etmediysen kurabilrm hocam.
daha sorunsuzu var egenin para ile satılan filesi istersen linklerini verim virüs totali ile dene can baran paylaşmıştı
sorun çıkabilir teşekkürler.
arkadaş bir servere kurdu hiçbir açık yok fileste satılan files değil kendi serverinin filesini çekti can baran o yüzden açıksız olan satılanda açık varsorun çıkabilir teşekkürler.
Arkadaşlar Hiçbir Sorun yok sadece tr tarzı oldugu ıcın markettekı taşlar olmasaydı daha ıyımış ama onuda kaldırabılırsınız çk kolay zaten ben kurdum beta ıtemler olsun beta mep olsun catacomb olsun hıçbır sorun yok herşeyı mukemmel teşekkurler RainLy :ka19:
arkadaşlar benim serverimde kurulu betalı yani beta dönusumler aktif hiçbir sorun yok laf yapmayın lütfen alın site:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
daha yeni server yeni açtım yani files arıyordum bunu buldm npclerde bırkaç degısıklık yaptım taşları felan kaldırdım çok ıyı bır fıles- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)