Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

User Azalışı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan axare123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 644
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Valla Hile durumunu sorarsan ben bugun elym4 serverınde freezmen nickli arkadaşta h-wang zırh +3200hp güc bi özellik daha su taşı bilmem ne taşı , ay kılıcı vardı bıde ona benzer altta yansıtmıştı... sitede vermişti hatta ama şuan siteyi hatırlamıyorum belki oyunda olup gören arkadaşlarımız vardır , bu konuylada acilen ilgilenmeli kesinlikle.!

Son düzenleme:
KaRSiyaKaLı½;16162842' Alıntı:
Valla Hile durumunu sorarsan ben bugun elym4 serverınde freezmen nickli arkadaşta h-wang zırh +3200hp güc bi özellik daha su taşı bilmem ne taşı , ay kılıcı vardı bıde ona benzer altta yansıtmıştı... sitede vermişti hatta ama şuan siteyi hatırlamıyorum belki oyunda olup gören arkadaşlarımız vardır , bu konuylada acilen ilgilenmeli kesinlikle.!

o tür şeylere inanma kardeş gösterme hilesi var öyle yapıyolar oyunda öyle itemler yok sutaşı falan filan yok ely4 te +9 turko bile yok doğru düzgün ne hwang ı

Okulların açılması çok büyük etken bu duruma normal bu tür azalmaların olması fakat şuan bu saatte bile Ely4'de 230 kişi var akşamı da düşünürsek hem hem sömestr tatili kadar da olmasa dolduruyor o boşluğu.Normal bu azalmanın olması fakat çok büyük ve ciddi bir azalma yok.

Okulların açık olduğu saatlerde azalış norm. Akşam saatlerinde ely4 te oyuncu sayısı 700-800 lerin üstüne çıkıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri