Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
hoparlor simgesine getiriyorum carpı var ve yüklü ses çıkış aygıtı yok denedigim yollar
- ses aygıtını yükledim ( zaten yüklüydüde silip yeniden yükledim )
- aygıt yöneticisine baktım soru isareti yada ünlem yok
- kayıttan yürütme aygıtlarına geliyorum ne kayıttaki nede burdaki hic bi aygıtı ne devre dısı bırakabiliyorum ne yapılandırabiliyorum nede varsayılan aygıt olarak ayarlayabiliyorum tıklıyom hiç bişe olmuyor
- sistem geri yükleme yaptımmı hata veriyor
daha ne sorunlar vardır keşfetmediğim
anlayacagınız aygıtım oldugu halde yüklü ses çıkış aygıtı yok diyor hemde orjinal driver bu cdsi bende, ordan yükledim yine olmuyor her yolu denedim ne yaptıysam düzeltemedim sunu hic bi program oyun fln acamıyorm bunun yüzünden ses yok diyo kapanıyo
:ka24: yardım edin lütfenn
- kayıttan yürütme aygıtlarına geliyorum ne kayıttaki nede burdaki hic bi aygıtı ne devre dısı bırakabiliyorum ne yapılandırabiliyorum nede varsayılan aygıt olarak ayarlayabiliyorum tıklıyom hiç bişe olmuyor
anlayacagınız aygıtım oldugu halde yüklü ses çıkış aygıtı yok diyor hemde orjinal driver bu cdsi bende, ordan yükledim yine olmuyor her yolu denedim ne yaptıysam düzeltemedim sunu hic bi program oyun fln acamıyorm bunun yüzünden ses yok diyo kapanıyo
:ka24: yardım edin lütfennhoparlor simgesine getiriyorum carpı var ve yüklü ses çıkış aygıtı yok denedigim yollar
anlayacagınız aygıtım oldugu halde yüklü ses çıkış aygıtı yok diyor hemde orjinal driver bu cdsi bende, ordan yükledim yine olmuyor her yolu denedim ne yaptıysam düzeltemedim sunu hic bi program oyun fln acamıyorm bunun yüzünden ses yok diyo kapanıyo:ka24: yardım edin lütfenn
Anakartının BİOS menüsünde sesle ilgili bir sorun olabilir yada araştırmalarıma göre sorun 2 sebepten kaynaklanıyor.Birincisi bir virüs durmadan ses driver dosyalarına zarar veriyor.İkincisi tam olarak doğru driver kurmuyorsun.Aslında cd ile kuruyorsun bu konuda sıkıntı yok ama bu sorunu araştırdığımda genellikle bu 2 sorundan ötürü meydana geldiğini gördüm.Sana tavsiyem BİOS ayarlarına baktır ve sorun yoksa sistemine format attır.Formattan sonra driver kurup tekrar dene.Yine olmazsa ses aygıtını başka bir bilgisayara takıp çalıştır.O zaman hata vermezse sorun büyük ihtimal ya virüsten yada anakartındandır.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)