HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Aynı şey banada oldu çoğu kişiye oldu. Ben 2 kere +9 ruhsuz bastım ilkinde 83. 2.sinde ise 42. kezde geçti +8e. Yalanım yok isterseniz loglardan yayınlasınlar çarımın +basma detaylarını öyle bir şey varsa.Şimdi oranlarla oynanırsa önceden para veren o kadar yakınların parası nolcak giden? Onlar boşamı bastı?
Arkadaş,olmuyor işte en azından +8 olma oranı artırılsın çok zor.
Hacı hangi svde gördün +basmanın bu kadar zor olduğunu? İteme,Paraya,ona buna lafım yok!Sadece +basma diyorum.Ama doğru,bazıları hile ile para kasabildiği için sorun olmuyor di mi?![]()
Sw nin zor olduğunu biliyorsun hile ile kasanlar beni ırgalamaz, oynuyorsan ağlamicaksın basacaksın.
Sw nin zor olduğunu biliyorsun hile ile kasanlar beni ırgalamaz, oynuyorsan ağlamicaksın basacaksın.
Bu ağlamak değil,ufak bir tavsiyemdir yönetime.Yarın birgün ağlıyanları tektek göreceğim.
Bu ağlamak değil,ufak bir tavsiyemdir yönetime.Yarın birgün ağlıyanları tektek göreceğim.
Tamam.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)