M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Ulusalsunucu'u nasıl bilirsiniz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mert17930
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 766
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mert17930

Level 4
TM Üye
Konular
51
Reaksiyon Skoru
7
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 3 Ay 2 Gün
Başarım Puanı
77
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ulusalsunucu.com dan metin2 pvp server satın almak istiyorumda öncelikle sizlere sormak istedim ulusalsunucuyu nasıl bilirsiniz ?

ulusalsunucu.com dan metin2 pvp server satın almak istiyorumda öncelikle sizlere sormak istedim ulusalsunucuyu nasıl bilirsiniz ?

bizden server kurmayı düşünüyorsanız bir kaç gün beklemenizi tavsiye ederim. şuan yeni filesler bitmek üzere. eski fileslerimizi yeni müşterilerimize kurmak istemiyorum artık. bayağı sorunları vardı. ticket atanlara elimizden geldiğince yardımcı olduk. hatalarını fixledik. ama oldukça zaman kaybettiler. şuan yeni filesimiz bitmek üzere. %100 hile engelli filesler , sorunsuz maplar , catacomb vb maplar aktif. piyasada bulunan bütün fileslerin ortak sorunları fixledi. sorunlar tam anlamıyla giderildi. Bugün denemeler tamamlanınca yeni filesimiz yayına girecek. :)

hocam peki ne zaman hazır olur filesleriniz ?

bizden server kurmayı düşünüyorsanız bir kaç gün beklemenizi tavsiye ederim. şuan yeni filesler bitmek üzere. eski fileslerimizi yeni müşterilerimize kurmak istemiyorum artık. bayağı sorunları vardı. ticket atanlara elimizden geldiğince yardımcı olduk. hatalarını fixledik. ama oldukça zaman kaybettiler. şuan yeni filesimiz bitmek üzere. %100 hile engelli filesler , sorunsuz maplar , catacomb vb maplar aktif. piyasada bulunan bütün fileslerin ortak sorunları fixledi. sorunlar tam anlamıyla giderildi. Bugün denemeler tamamlanınca yeni filesimiz yayına girecek. :)

Heyecanla Bekliyoruz Hocam :) :ka19:

Yeni filesler tamamen aktif oldu. Elimizden geldiğince sorunlar fixlendi. makinalarımızda genel bir bakım çalışması yapıldı. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri