- Konular
- 51
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 3 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ulusalsunucu.com dan metin2 pvp server satın almak istiyorumda öncelikle sizlere sormak istedim ulusalsunucuyu nasıl bilirsiniz ?
- Konular
- 21
- Reaksiyon Skoru
- 100
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
ulusalsunucu.com dan metin2 pvp server satın almak istiyorumda öncelikle sizlere sormak istedim ulusalsunucuyu nasıl bilirsiniz ?
bizden server kurmayı düşünüyorsanız bir kaç gün beklemenizi tavsiye ederim. şuan yeni filesler bitmek üzere. eski fileslerimizi yeni müşterilerimize kurmak istemiyorum artık. bayağı sorunları vardı. ticket atanlara elimizden geldiğince yardımcı olduk. hatalarını fixledik. ama oldukça zaman kaybettiler. şuan yeni filesimiz bitmek üzere. %100 hile engelli filesler , sorunsuz maplar , catacomb vb maplar aktif. piyasada bulunan bütün fileslerin ortak sorunları fixledi. sorunlar tam anlamıyla giderildi. Bugün denemeler tamamlanınca yeni filesimiz yayına girecek.

- Konular
- 51
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 3 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
hocam peki ne zaman hazır olur filesleriniz ?
- Konular
- 58
- Online süresi
- 22d 13h
- Reaksiyon Skoru
- 128
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 7 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 164
- MmoLira
- 4,547
- DevLira
- 6
bizden server kurmayı düşünüyorsanız bir kaç gün beklemenizi tavsiye ederim. şuan yeni filesler bitmek üzere. eski fileslerimizi yeni müşterilerimize kurmak istemiyorum artık. bayağı sorunları vardı. ticket atanlara elimizden geldiğince yardımcı olduk. hatalarını fixledik. ama oldukça zaman kaybettiler. şuan yeni filesimiz bitmek üzere. %100 hile engelli filesler , sorunsuz maplar , catacomb vb maplar aktif. piyasada bulunan bütün fileslerin ortak sorunları fixledi. sorunlar tam anlamıyla giderildi. Bugün denemeler tamamlanınca yeni filesimiz yayına girecek.![]()
Heyecanla Bekliyoruz Hocam
:ka19:- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)