HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
server de biliyosunuz tatil bitti çoğu oyuncular bıraktı
serverde eski kalabalıklık zaten yok üstüne üstlük balık tutanda çok az var
balık tutunca genelde kahramanlık sembolü vs geldiği için hiç kırmızı ot gelmiyor
kırmızı otun fiyati 200 m e çıktı oda tek tük satan bulursan yakında 1t isteyecekler kırmızı ota nerdeyse
bunun sebebi balık botuyla tutan arkadaşların galiba hilesi fix yediği içinde kaynaklanıyo olabilir.
bizim isteğimiz eskisi gibi mmomt2 de olduğu gibi ejderhadan buz cadısından kırmızı ot düşmesi böylece piyasa abuk subuk pahalanmış olmaz .
teklifimizi gözden geçirirseniz seviniriz @Shorty; @admin;
serverde eski kalabalıklık zaten yok üstüne üstlük balık tutanda çok az var
balık tutunca genelde kahramanlık sembolü vs geldiği için hiç kırmızı ot gelmiyor
kırmızı otun fiyati 200 m e çıktı oda tek tük satan bulursan yakında 1t isteyecekler kırmızı ota nerdeyse
bunun sebebi balık botuyla tutan arkadaşların galiba hilesi fix yediği içinde kaynaklanıyo olabilir.
bizim isteğimiz eskisi gibi mmomt2 de olduğu gibi ejderhadan buz cadısından kırmızı ot düşmesi böylece piyasa abuk subuk pahalanmış olmaz .
teklifimizi gözden geçirirseniz seviniriz @Shorty; @admin;
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bencede güzel fikir , ama bu sadece ely4 serverinde değil diğer serverlerde'de uygulanması gerek 

Arkdaşa katılıyorum aynı durum intikam yüzügündede var buna bir çara bulunması lazım.:ka19:
Arkdaşa katılıyorum aynı durum intikam yüzügündede var buna bir çara bulunması lazım.:ka19:
sanmıyorum intikam yüüzüğü ormandaki metinlerden bol bol düşüyor