Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkdasım bak ben emek yaptım onca ve gercegı boyle duzgun bır server olmadı turkıyede suana kadar saglam bır server olmadı fakat bu yanı pack dan sonra oyun berbat oldu laglar hackshıeld sorunu ben 4 gunden berı oyuna gıremıyorum ve emegım var oyuna diyorsunuz kı Problem sızde bızım bı problemımız yok dıyorsunuz . HACK SHIELD PROGRAMINI ESKI HALE GETIRIN YOKSA BOYLE OLMUYCAK BEN VERDIGIM EMEGI VE HAKKIMI SIZLERE HELAL ETMEM BU KADAR .
http://www.turkmmo.com/elym2-duyurular/2953411-hackshield-ile-ilgili-bilgilendirme.html#post16128140
Size özelden yazdığım çözüm önerisini deneyin.Olmadı ise özelden Teamviewer bilgierinizi verin sorunu gidermeye çalışam.
Son Olarak Hackshield hataları kesinlikle bizim tarafımızdan kaynaklanmıyor yüzlerce oyuncu şuan sorunsuz bir şekilde oyunu oynayabiliyor.
İyi eğlenceler.
Size özelden yazdığım çözüm önerisini deneyin.Olmadı ise özelden Teamviewer bilgierinizi verin sorunu gidermeye çalışam.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...