HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Allaha emanet ol , ama bırakma bence adminlerinde işleri var en kısa sürede dönüş yapıcaklardır..
@Shorty ;
Dostum gösterdiğin ilgi için teşekkür ederim. Belki başka zaman , oyunun daha zevkli olduğu vakit tekrar oynarım.
Sw kolay diye birşey yok biraz emek ver sende yap kardeşim, İyi o zaman hemen herkes 105 olsun senin dediğin gibi olursa.
Uğurlar Olsun.
Uğurlar Olsun.
Son düzenleme:
Konunun amacını anlayamadın herhalde , benim belirtmek istediğim hackshield hatası ve catacomb sorunu 105 olmak sıkıntı değilSw kolay diye birşey yok biraz emek ver sende yap kardeşim, İyi o zaman hemen herkes 105 olsun senin dediğin gibi olursa.
Uğurlar Olsun.
Konunun amacını anlayamadın herhalde , benim belirtmek istediğim hackshield hatası ve catacomb sorunu 105 olmak sıkıntı değil![]()
Hackshield hatası alıyorsanız TeamViewer programını bilgilerinizi verin kontrol ederim.Catacomb sorununu slot azlığından bahsediyorsanız zaten üst görevlilere bildirdim düzeltme işlemi yapılır.
Zamanla sorunlar çözülür başka özellikler oyuna gelir vs. 2 tane sebebten dolayı oyun bırakman bana göre uygun değil karar sizin tabi ki de hayatınız da başarılar.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...