HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Özel Files Özel Web Panel Tasarımı Yapıyorlar Alan Adı Seçeneceği Veriyorlar 7/24 Telefon Skype destek oyun içi sınırsız destek veriyorlarmış
Sizce Nasıl Sizede danışmak istedim skypesi ; phoenixbilisim
Özel Files Özel Web Panel Tasarımı Yapıyorlar Alan Adı Seçeneceği Veriyorlar 7/24 Telefon Skype destek oyun içi sınırsız destek veriyorlarmış
Merhabalar,
Forumda hizmet vermeyen hiçbir firma ile alışveriş yapmanızı tavsiye etmem. Aksi halde firma tarafından dolandırılabilirsiniz bu uyarımı umarım dikkate alırsınız.
Hayırlı Akşamlar, İyi Forumlar
Bir Firmayı Kötülemek Çok Yanlış Tavsiye değil Bu Firmayı Kötülemek Gibi Birşey Her Turkmmo'da Hizmet vermeyen Dolandırıcı Diye Birşey yoktur
Merhabalar,
Forumda hizmet vermeyen hiçbir firma ile alışveriş yapmanızı tavsiye etmem. Aksi halde firma tarafından dolandırılabilirsiniz bu uyarımı umarım dikkate alırsınız.
Hayırlı Akşamlar, İyi Forumlar
Bir Firmayı Kötülemek Çok Yanlış Tavsiye değil Bu Firmayı Kötülemek Gibi Birşey Her Turkmmo'da Hizmet vermeyen Dolandırıcı Diye Birşey yoktur
Uyarı benden olsunda,siz yinede alın

İyi forumlar,
Uyarı benden olsunda,siz yinede alın
İyi forumlar,
Nasıl Bilirsiniz Diye Sordum Burda Biliyorsanız Firma Hakkında Görüşlerinizi Söylersiniz Bir Firma Diğer Firma Hakkında Birşey söyleyemez
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)