xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

SecretM2 Patcher Logo PSD

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 4everAlone
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar epvp'den bir patcher bulmuştum.Sizler için onu Türkçeye çevirdim butonlarını v.s ve sizler için paylaşıma sunuyorum @karabulut001 arkadaşımız benzer bir şey paylaşmış ama sanırım Paint kullanarak yapmış.Anlatımını detaylı olarak hafta sonu yapıp sizinle paylaşacağım şimdilik sadece yazılı olarak anlatacağım.

Örnek Patcher

eNq9EX.png

Kurulum

• TorrentPatch.locale.xml açılır ve içindeki linkler düzenlenir. Örnek bknz.
KdBzQV.png

• TorrentPatch.url.xml açılır ve

• Kod:
    remoteConfigPath="http://secret-mt2.com/patcher/metin2torrent.config.xml"
    bu kod

• Kod:
    remoteConfigPath="http://siteniz.com/patcher/metin2torrent.config.xml"
    olarak düzenlenir

• Bunları yaptıktan sonra Create Patcher.bat dosyasını çalıştırırsanız Patcher.exe dosyasını kullanarak oyuna girebilirsiniz ama aşağıdaki işlemleride yapmanız gerekmektedir.

• FTP\patcher klasöründeki metin2torrent.config.xml dosyası açılır

• Kod:
    run_path="SecretM2.bin"
    SecretM2.bin oyunu çalıştıracağı exe'nin adıdır kendinize göre düzenleyiniz ve

• Kod:
    <foreground_patch crcpatch_url="dl.dropboxusercontent.com/u/182667884/SecretM2/" crcversion="0.0.0.1"/>
    bu kod

• Kod:
    <foreground_patch crcpatch_url="http://siteadi.com/patcher" crcversion="0.0.0.1"/>
    olarak değiştiriyoruz benim neden öyle diye sorarsanız dosyalarımı dropboxtan indiriyor trafik vs yemiyor.

• Daha sonra photoshop programımız ile launcher_bg.psd dosyasını açıp logonuzu ayarlayabilirsiniz.Eğer photoshop kullanamıyorsanız bana ulaşırsanız sizin için logoyu editleyebilirim.

NOT : FTP klasörünün içindekileri Filezilladan atmayı ve FTP\patcher\iframe\status içindeki config.php'yi düzenlemeyi unutmayınız.

Buradan sonrası alıntıdır.

Kod:
[B]/www klasörünün içine patcher adlı bir klasör açıyoruz onunda içine 0.0.0.1 adlı bir klasör bu klasörün içinede pack klasörü açalım www/patcher/0.0.0.1/pack[/B]
[B]9-) ToolForPatcher.exe yi açalım açılan ekranda … ya tıklayarak oto patcherın çekeceği dosyaların bulunduğu klasörü seçiyoruz daha sonra Hash a basıyoruz
Örnek :
62297d13 3205 30292659 2157719936 pack\root.eix
b42b9f69 513781 30292659 2157719936 pack\root.epk
beab80e8 4370432 30292659 2157719936 Giris.exe
karşımıza böyle bir yazı geliyor bunu crclist adlı bir dosya açarak içine yapıştırıyoruz /www/patcher/0.0.0.1 klasörünün içine gönderiyoruz
10-) ToolForPatcher.exe yi açtıktan sonra LzPack sekmesine geçip üst tarafta oto patcherin çekeceği dosyalarının bulunduğu yeri seçiyoruz
Alt tarafada gene aynı yeri seçip LzPack e basıyoruz
karşımıza root.eix.lz , root.epk.lz ve Giris.exe.lz(örnek) dosyaları geliyor.
epk ve eix dosyalarını /www/safa/0.0.0.1/pack klasörüne bu dosyaları gönderiyoruz.
exe dosyasını /www/safa/0.0.0.1/ klasörüne bu dosyaları gönderiyoruz.
11-) Artık Oto Patcherımızı çalıştırabiliriz
12-) Size verdiğim dosyanın içinde index klasöründeki dosyaları buraya gönderiyoruz /www/patcher
Not : videodada crclistte benim daha önceden yaptığım bi hata vardı o yüzden crclist aşağıdaki gibi gözüktü ama crclistin içine
.lz uzantılı dosyaları koymayacaz
Not2: ToolForPatcher.exe LzPack sekmesinde benim daha önceden oluşturduğum .lz uzantılı dosyalar vardı onları birdaha .lz uzantısı ekledi
[/B][B]root.epk.lz.lz oldu böylede atılmaz root.epk.lz şeklinde atılacak
[/B]

İndirmek için tıklamanız yeterlidir.
Virustotal için tıklamanız yeterlidir.

ToolForPatcher.exe dosyasını yükleyemedim. @liberia arkadaşımız konusundan bulabilirsiniz.Onun videolu anlatımını kullanabilirsiniz.Kodlama aynıdır ama tasarım farklıdır.

Mcaffe taraması

KqvqBQ.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri