- Konular
- 79
- Reaksiyon Skoru
- 36
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sa Elym2 Cliend İnde Bulunan Vürüs Le İlgili Bazı Arkadaşlarım Konu Veya Face Sayfasına Yorum Attı Ama Her Hangi Bi Çalışmadı AVG ANTİVURUS Free Edition 2014 Kullanıyorum En Son Güncelleme Yapıldı Galiba Oyuna Girmeyi Deniyorum Tehtit Bulundu Deyip Kaldırıyor.1 Ay Önce Tehtidi Serbest Bırak Dedim 3 Gün Sonra Pc Açılmıyordu.Sizden Ricam İlgilenilmesi Silip Tekrardan Setupdan Çıkartıyorum Ordanda Çıkarmıyor Vürüs Var Diye Aciil Bakılmasını Talep Ediyorum.
@Shorty; @admin;
@Shorty; @admin;
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 772
- Online süresi
- 4d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 3,477
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 337
- MmoLira
- 1,221
- DevLira
- 3
Sa Elym2 Cliend İnde Bulunan Vürüs Le İlgili Bazı Arkadaşlarım Konu Veya Face Sayfasına Yorum Attı Ama Her Hangi Bi Çalışmadı AVG ANTİVURUS Free Edition 2014 Kullanıyorum En Son Güncelleme Yapıldı Galiba Oyuna Girmeyi Deniyorum Tehtit Bulundu Deyip Kaldırıyor.1 Ay Önce Tehtidi Serbest Bırak Dedim 3 Gün Sonra Pc Açılmıyordu.Sizden Ricam İlgilenilmesi Silip Tekrardan Setupdan Çıkartıyorum Ordanda Çıkarmıyor Vürüs Var Diye Aciil Bakılmasını Talep Ediyorum.
@Shorty; @admin;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Virus tarama sonuçları yukarıdaki gibidir, Her yeni güncellemede Hem kendi bilgisayarlarımızda hemde virustotal üzerinde virüs taraması yapıp yayınlıyoruz. dilerseniz bilgisayarınızdaki metin2client.bin dosyasını aynı sekilde taratabilirsiniz sonuç değişmeyecektir.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 59
- Reaksiyon Skoru
- 89
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 5 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 83
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
@Shorty; @admin;
Bazı virüs programları virüs olmadığı halde virüs olarak algılıyor.
- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Shorty özel mesaj
- Konular
- 79
- Reaksiyon Skoru
- 36
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Yorumun İçin Teşekkürler De .Aynı Tehtit Tekrar Tekrar Geliyor .Artık Cilend İ Kaldırıp Tekrar İndiriyorum Oluyor Ama Bi Süre Sonra Vürüs Tekrar Geliyor Vardır Eminim Bişi Bidahakine Tamamiyle Fotoraf Alıp Atıcam Yorumunu Ve Görüşünüzü Bildirirseniz Sevinirim.
IPromeTheuSI Ely.1
IPromeTheuSI Ely.1