ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Acil ve önemli bir konu ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan onurdnc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 405

onurdnc

Level 3
TM Üye
Konular
79
Reaksiyon Skoru
36
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 8 Ay 8 Gün
Başarım Puanı
72
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sa Elym2 Cliend İnde Bulunan Vürüs Le İlgili Bazı Arkadaşlarım Konu Veya Face Sayfasına Yorum Attı Ama Her Hangi Bi Çalışmadı AVG ANTİVURUS Free Edition 2014 Kullanıyorum En Son Güncelleme Yapıldı Galiba Oyuna Girmeyi Deniyorum Tehtit Bulundu Deyip Kaldırıyor.1 Ay Önce Tehtidi Serbest Bırak Dedim 3 Gün Sonra Pc Açılmıyordu.Sizden Ricam İlgilenilmesi Silip Tekrardan Setupdan Çıkartıyorum Ordanda Çıkarmıyor Vürüs Var Diye Aciil Bakılmasını Talep Ediyorum.
@Shorty; @admin;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sa Elym2 Cliend İnde Bulunan Vürüs Le İlgili Bazı Arkadaşlarım Konu Veya Face Sayfasına Yorum Attı Ama Her Hangi Bi Çalışmadı AVG ANTİVURUS Free Edition 2014 Kullanıyorum En Son Güncelleme Yapıldı Galiba Oyuna Girmeyi Deniyorum Tehtit Bulundu Deyip Kaldırıyor.1 Ay Önce Tehtidi Serbest Bırak Dedim 3 Gün Sonra Pc Açılmıyordu.Sizden Ricam İlgilenilmesi Silip Tekrardan Setupdan Çıkartıyorum Ordanda Çıkarmıyor Vürüs Var Diye Aciil Bakılmasını Talep Ediyorum.
@Shorty; @admin;

Virus tarama sonuçları yukarıdaki gibidir, Her yeni güncellemede Hem kendi bilgisayarlarımızda hemde virustotal üzerinde virüs taraması yapıp yayınlıyoruz. dilerseniz bilgisayarınızdaki metin2client.bin dosyasını aynı sekilde taratabilirsiniz sonuç değişmeyecektir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Shorty; @admin;

Bazı virüs programları virüs olmadığı halde virüs olarak algılıyor.

Shorty özel mesaj

Yorumun İçin Teşekkürler De .Aynı Tehtit Tekrar Tekrar Geliyor .Artık Cilend İ Kaldırıp Tekrar İndiriyorum Oluyor Ama Bi Süre Sonra Vürüs Tekrar Geliyor Vardır Eminim Bişi Bidahakine Tamamiyle Fotoraf Alıp Atıcam Yorumunu Ve Görüşünüzü Bildirirseniz Sevinirim.

IPromeTheuSI Ely.1

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri