bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Zekeriya Kökrek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Decaf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 223
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Decaf

Her bitiş yeni bir başlangıçtır
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
TM Üye
Konular
1,009
Çözüm
2
Online süresi
1mo 11d
Reaksiyon Skoru
1,127
Altın Konu
6
Başarım Puanı
322
MmoLira
4,978
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Zekeriya Kökrek
doktor, psikiyatri uzmanı

1963 yılında Kayseri’de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Kayseri’de tamamladı. 1986 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ni bitirdi. Aynı fakültede, Psikiyatri Anabilim Dalı’nda 1994 yıllında psikiyatri uzmanı oldu. Nöroloji rotasyon eğitimini Prof. Dr. Nedim Zembilci’nin yanında tamamladı. Uzmanlık tezi “Obsessisf-kompulsif Belirtili Şizofren Hastaların Tedavi Özellikleri” başlığını taşır. Uzmanlık eğitimini tamamladıktan sonra, Prof. Dr. Ayhan Songar Nöro-Psikiyatri Enstitüsü ve Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi’nde Prof. Dr. Ayhan Songar’ın yardımcılığını yaptı. Hocası’nın vasiyeti üzerine halen klinik psikiyatri çalışmalarını burada sürdürmektedir.

Yurtiçi ve yurtdışında yayınlanmış makaleleri, kongrelerde sunulmuş tebliğleri bulunmaktadır. Türkiye Psikiyatri Derneği’nin kurucu üyesidir. Bir dönem Yeni Semposium dergisi editör yardımcılığını yaptı. Beykent Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde, yüksek lisans dersleri vermektedir.

Kurumların yönetim, yapılandırma ve işletim süreçleri konusunda endüstriyel psikoloji alanında hizmet sunan İmgelem Danışmanlık Eğitim ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi’nin kurucu ortağıdır.

Özel ilgi alanı insanlığın kültür, uygarlık ve bilim tarihidir. Sibernetik biliminin yardımıyla, bilimler arasındaki kopukluğun ve aşırı uzmanlaşmanın oluşturduğu sorunların çözüleceğine inanmaktadır. İngilizce ve Almanca bilmektedir. Evli ve üç çocuk babasıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri