HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Resimli ticketlere işlem yapılmaması ne demek arkadaş printscreen tuşuna bi anda basabiliyorum peki ya video programı açık mı gezmem gerekiyo benim.
Zaten server lag içinde hala bizim oyundan zevk almamamız için nedenler çıkıyo karşımıza.
Ekran görüntüsü aldım ticket attım bana gelen cevap : "resimli kanıtlar geçersizdir. videolu işlem yapılmaktadır." oldu.
Birisi bana açıklasın amaç ne ? Adam gelsin anama bacıma küfür etsin ben de "bi dur video programını açayımda video çekeyim" mi dicem ?
Bu soruna bi çözüm bulun.
Server iyice seviyesizleşti gidiyo.
Alın görüntü.
Zaten server lag içinde hala bizim oyundan zevk almamamız için nedenler çıkıyo karşımıza.
Ekran görüntüsü aldım ticket attım bana gelen cevap : "resimli kanıtlar geçersizdir. videolu işlem yapılmaktadır." oldu.
Birisi bana açıklasın amaç ne ? Adam gelsin anama bacıma küfür etsin ben de "bi dur video programını açayımda video çekeyim" mi dicem ?
Bu soruna bi çözüm bulun.
Server iyice seviyesizleşti gidiyo.
Alın görüntü.
Bu ne lan
ahahaahahah neyse kardeş resimli olmaması daha iyi çünkü bazıları adama küfür edip sonra adam küfür edince onun ss'sini alıp gm gönderiyor. Yalan yanlış banlanmalar ortaya çıkıyor böylece
Resimli dedince bir arkadaş bana küfür etti bende satırı ss alıp ticket attım 1 gün sonra ben ban yedim en üstte benim küfür gözüküyordu
allahım ya saçmalık
ahahaahahah neyse kardeş resimli olmaması daha iyi çünkü bazıları adama küfür edip sonra adam küfür edince onun ss'sini alıp gm gönderiyor. Yalan yanlış banlanmalar ortaya çıkıyor böylece
Resimli dedince bir arkadaş bana küfür etti bende satırı ss alıp ticket attım 1 gün sonra ben ban yedim en üstte benim küfür gözüküyordu
allahım ya saçmalıkŞimdi arkadaşlar kasılıyorduk bana küfür etti bende ona ettim sonra o bana yine küfür etti bende konuşma satırını uzatıp ss aldım. Benim ettiğim küfür gitmiş en başa kaymış onunki altta olunca ilk ben küfür etmişim gibi gözüktü ben ban yedim. Metin2tr'de bu olay hemde kral bir char gitti kendimi banladım
/ Resimli ss'lerin alınmamasının diğer nedeni şimdi adam sana küfür ediyor sende sinirli haline gelince sende ona cevap veriyorsun oda senin küfürünü ss alıyor gm banlatıyor.
/ Resimli ss'lerin alınmamasının diğer nedeni şimdi adam sana küfür ediyor sende sinirli haline gelince sende ona cevap veriyorsun oda senin küfürünü ss alıyor gm banlatıyor.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...