HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
OYUN ATTI VE BÖYLE Bİ DURUMLA KARŞILAŞTIM VE OYUNA GİRMIYORUM ŞMDİ RESİMLİ ANLATCAM ADIM ADIM.
1.rinci adım :
2İnci adım :
3üncü adım :
4üncü adım :
1.rinci adım :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Oyunu başlat diyorum burda gördünüz gibi.2İnci adım :
Burda enterasan bişi var gördünüz gibi oyunu başlat dedimde bu sag alt köşede cıktı.3üncü adım :
sonra gördünüz gibi bu şey cıktı 4üncü adım :
ve burdada eror veriyor. Oyuna giremıyorum yardımınızı beklıyorum şimdiden tşkler shorty.OYUN ATTI VE BÖYLE Bİ DURUMLA KARŞILAŞTIM VE OYUNA GİRMIYORUM ŞMDİ RESİMLİ ANLATCAM ADIM ADIM.
1.rinci adım :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Oyunu başlat diyorum burda gördünüz gibi.
2İnci adım :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Burda enterasan bişi var gördünüz gibi oyunu başlat dedimde bu sag alt köşede cıktı.
3üncü adım :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.sonra gördünüz gibi bu şey cıktı
4üncü adım :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.ve burdada eror veriyor. Oyuna giremıyorum yardımınızı beklıyorum şimdiden tşkler shorty.
oyunu tamamen silip baştan yüklemeyi deneyin.
http://www.turkmmo.com/elym2-duyurular/2951966-genel-bakim-calismasi-new-post.html
3) hshield ile ilgili client güncellemesi yayınlanacaktır.
3) hshield ile ilgili client güncellemesi yayınlanacaktır.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)