kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Travian Script arıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alimjeff
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

scriptin aynısı bul gel sonra oturup konuşalım. + ben şu anda istemiyorum scripte o fiyatı daha geliştiriyorum her bugunu kendim kapattım.
500tl ye değil webmaster oyunun grafiklerini yapacak grafikeri bile tutamazsınız. bilmeden gelip burada konuşuyorsunuz. kaç tane webmaster tanıdınız? veya kaçtane özgün sistem kodladınız? lütfen burada kodlama hakkında tek bir şey bile bilmeden konuşmayın. şimdi diyeceksiniz bizde travianla ilgilendik ama travianla ilgilenmek kodlama bilmek değildir :) ö.m ile ulaşın size özgün sistem nasıl kodlanır göstereyim :)

Bilader ben kodladım bu scripti diyebilirmisin +Hayır
Ha geliştirirsin birşey diyemem ama bu scripti gördüm.

tamamını kodlamadım ama sıfırdan kodladığın sistemlerimde var

gördüm diyorsun ama bunu kanıtlayamazsın çünkü bu scripti ben geliştirdim. git aynısını bul gel sonra burada gördüm de.
+konuyu fazla dağıtmak istemiyorum bulduysan scriptini moderatöre bildir kitlesin.

tamamını kodlamadım ama sıfırdan kodladığın sistemlerimde var

gördüm diyorsun ama bunu kanıtlayamazsın çünkü bu scripti ben geliştirdim. git aynısını bul gel sonra burada gördüm de.
+konuyu fazla dağıtmak istemiyorum bulduysan scriptini moderatöre bildir kitlesin.

İnandık kardeş iki yeri değiştirtin sen geliştirmiş oldun :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri