bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Fısıltı Banım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ON222
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 260
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kolay gelsin Ely Destek'e 10 tane ticket açmama rağmen şimdiye kadar halledilecek yapılacak edilecek denildi. Ama 4 ay sonunda Adminler den biri bizim ona yetkimiz yok dedi ve @Shorty e yönlendirildim. Fısıltımın blok nedenini ss veya videosu ile görmek istiyorum. Eğer fısltımın ban sebebi sabit değilse fısıltı bloğunun açılmasını istiyorum. Uzun uğraşlar sonucu burdan eli boş dönememek istiyorum Kolay gelsin.. Hesap adım: ZZZ999 Krakter adım: CanneL

Son düzenleme:
Burayada bakılırsa artık çözülse artık sorunum farkındayım haklısınız binlerce insan var ama herkes kendi tarafından baktığından sıkıntı çıkıyor. Bekleyelim

10 adet ticket atmanıza gerek yok,bazı ticketlerle üst yetkililer haricinde kimse ilgilenmemektedir ki tüm sorunu olanında 10 ticket göndermesini var sayarsak,sabır göstermeniz gerektiğini anlayacaksınız.Lütfen Sabırla bekliyelim ancak üst yetkilimiz cevap vermek isterse diye yönlendirelim @Shorty; @admin;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri