Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar,
Bildiğiniz üzere Safa ile birlikte v2 ye kadar M2DEV filesini çıkarmıştık ve bazı kötü niyetliler para vermelerine rağmen *****'e düşürmüşlerdi. Yılmadık tekrar yaptık ve daha da geliştirdik. v3 filesi en sonunda bitirdim. Son çalışmalarda Safa yoktu fakat files içerisindeki emeği büyüktür buradan selamlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum kardeşime. Önceki konu gibi görsel koymayacağım çünkü üç aşağı beş yukarı tüm files tanıtımlarında aynı resimler konduğu için resim koyma gereği görmedim. İstek olursa konuya eklerim görsel.
Test Server sağladığı için Sadık Katrancıoğlu (SADO45)'na sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
Başlıca Özellikler :
- Game rev34083
- Aktif 4+1 CH Sistemi (Ek VIP Kanal)
- Max Lv 105 BK Düşürmeli Emek ServerFiles
- Açık Arttırma Sistemi
- Hesap Takası
- Oyun içi sıralama
- Şebnem etkileri oyun başlangıcında kalıcı verme
- Üç Yol Savaşı Puan Sistemi
- Oyun içi nesne market ve destek (ticket) sistemi -- Web Üzerinden
- Offical Yüzükler Özellikleri ve Efektleriyle
- Offical Petler (Piyasadaki milletin eliyle verdiği efsunlar değil. game içinde bulunan pet bonus fonksiyonuyla verilmiş efektler)
- Offical EP Kuponları (mysql_query fonksiyonu içermeden mysqle işler)
- Offical Karanlık Millet Lee Chung Görevleri (Buglar kapatıldı)
- Official Güçlü Binek Sistemi (TR'deki gibi saat 19:00-20:00 arası otomatik parşomen dropları açılır)
- Ruh taşı takas sistemi (ruh taşı bugundan korkup ruh taşının ticaretini engelleyen arkadaşlar için yazıldı)
- Official Eğitim Dövüşü (Herkesin bildiği arena. Haritadan atma ve sadece gm lerin girebilme sorunu çözüldü)
- Geliştirilmiş NP Sistemi (Seviye olayı kaldırıldı karakterler arası fark 20 üstüyse np vermiyor. Bir oyuncuyu 3 den fazla kesince 5 dakika boyunca o oyuncudan np kazanamıyorsun)
- Offical Catacomb Questi (tüm katları aktif. Kapılar ekli ve 2.kat geçmek için tüm kapılar kırılmak zorundadır)
- 4 CH Ejderha Odası Sistemi (Gm oyuna girdiğinde chat olarak her ch'deki ejder odası şifrelerini gösterir.)
- Official Barones Odası (Baron kesildikten sonra barones doğar yumurtalar kesildikçe baronesin defansı azalır ve saldırısı artar)
- Beta Mapleri ve Dönüşümleri Aktif (Yeni craft sistemi)
- Otomatik Vs Eventi (piyasada dolaşan arena savaşı değildir. 16 kişilik turnuvadır. Adayları duello haritasında eğitim dövüşüne sokar ve sona kalana otomatik ödül verir.)
- VIP Sistemi ve VIP Kanalı (VIP oyuncunun üstüne vip yazar ve vip kanalına girebilir. Sadece vip oyuncular girebilir vip kanalına)
- Bayrak Kurtarma Sistemi (Örnek olarak mavi bayrağa özel event yapacaksınız veya tüm oyuncular mavi bayrakta toplanıp yeni oyuncuları rahatsız ediyor. Sistem ile belli bir süre boyunca o bayrağa girişi engelleyebilirsiniz.)
- Client üzerinden oyuncu işlemleri (oyuncuya sağ tıkladığında sersemlet,banla,chat ban,dc at,öldür,yavaşlat fonksiyonları))
- Otomatik 3 Yol Savaşı (Her gün saat 20:00 'de otomatik olarak 3 yol başlatır ve online durumuna göre puan atar. Oyuncular savaş boyunca o puana ulaştığında savaş sona erer)
- Otomatik Ox Event Sistemi v2 (Her gün saat 21:00 da otomatik ox eventi yapar ve kazanana 5 EP verir.)
- Yeni login ara yüzü
- Yeni karakter seçim ve oluşturma arayüzü
- At çağırma butonu
- Oyun içi efsun botu
- Oyun içi haber tablosu
- Oyun içi efsun tahtası
- AFK Modu
- Fısıltıdan arkadaş ekleme
- Ortak bağırma ve krallıkların rengine göre bağırma yazışmalarının renklendirilmesi.
- Sorunsuz biyolog görevleri
- Backdoor,exploit,/war gibi game açıkları kapalı
Game Üzerindeki Diff'ler :
- Yere düşen itemler 5 saniye sonra kayboluyor
- NPC'den 0 yang olan itemleri satın alabilme
- 200 Drop
- Binek atak diff
- Duygu maskesi olmadan dans etme
- Kutsama küresini NPC'ye koyabilme
- Efsun atma süresi 0 saniye
- npc.is_pc() -- kill questlerini iki kere sayma fix
- npc.get_level()
- npc.get_vid()
- pc.change_name
- Pet bonus diff
- Ortak bağırma
- Ymir Lisans
ServerFilesi test etmek isteyenler için etherion2.org/pvp adresinden test server'a giriş yapabilirler. Test sunucusunda gördüğünüz aksaklıkları, sorunları veya size göre yanlış olan şeyleri bana bildirirseniz sevinirim.
Ayrıca bu files ile server açmayı düşünüyorum. Sunucu ve sunucu koruması sağlayabilicek bir sponsor arıyorum. İlgilenenler özelden yazarsa sevinirim
Files satışı sadece Türkiye İş Bankası üzerinden yapılmaktadır.
Files ücreti : 100
İletişim Skype : theprnce1
Yalnızca 5 kişiye satılacaktır. Güncel Stok : 5
NOT: Fiyat kimine uygun kimine uygun olmayabilir fiyat konusunda yorum yapmazsanız sevinirim.
ismail kardeşim işini iyi ve temiz yapan biridir şiddetle tavsiye ederim. hayırlı satışlar ismail![]()
Merhaba arkadaşlar,
Bildiğiniz üzere Safa ile birlikte v2 ye kadar M2DEV filesini çıkarmıştık ve bazı kötü niyetliler para vermelerine rağmen *****'e düşürmüşlerdi. Yılmadık tekrar yaptık ve daha da geliştirdik. v3 filesi en sonunda bitirdim. Son çalışmalarda Safa yoktu fakat files içerisindeki emeği büyüktür buradan selamlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum kardeşime. Önceki konu gibi görsel koymayacağım çünkü üç aşağı beş yukarı tüm files tanıtımlarında aynı resimler konduğu için resim koyma gereği görmedim. İstek olursa konuya eklerim görsel.
Test Server sağladığı için Sadık Katrancıoğlu (SADO45)'na sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
Başlıca Özellikler :
- Game rev34083
- Aktif 4+1 CH Sistemi (Ek VIP Kanal)
- Max Lv 105 BK Düşürmeli Emek ServerFiles
- Açık Arttırma Sistemi
- Hesap Takası
- Oyun içi sıralama
- Şebnem etkileri oyun başlangıcında kalıcı verme
- Üç Yol Savaşı Puan Sistemi
- Oyun içi nesne market ve destek (ticket) sistemi -- Web Üzerinden
- Offical Yüzükler Özellikleri ve Efektleriyle
- Offical Petler (Piyasadaki milletin eliyle verdiği efsunlar değil. game içinde bulunan pet bonus fonksiyonuyla verilmiş efektler)
- Offical EP Kuponları (mysql_query fonksiyonu içermeden mysqle işler)
- Offical Karanlık Millet Lee Chung Görevleri (Buglar kapatıldı)
- Official Güçlü Binek Sistemi (TR'deki gibi saat 19:00-20:00 arası otomatik parşomen dropları açılır)
- Ruh taşı takas sistemi (ruh taşı bugundan korkup ruh taşının ticaretini engelleyen arkadaşlar için yazıldı)
- Official Eğitim Dövüşü (Herkesin bildiği arena. Haritadan atma ve sadece gm lerin girebilme sorunu çözüldü)
- Geliştirilmiş NP Sistemi (Seviye olayı kaldırıldı karakterler arası fark 20 üstüyse np vermiyor. Bir oyuncuyu 3 den fazla kesince 5 dakika boyunca o oyuncudan np kazanamıyorsun)
- Offical Catacomb Questi (tüm katları aktif. Kapılar ekli ve 2.kat geçmek için tüm kapılar kırılmak zorundadır)
- 4 CH Ejderha Odası Sistemi (Gm oyuna girdiğinde chat olarak her ch'deki ejder odası şifrelerini gösterir.)
- Official Barones Odası (Baron kesildikten sonra barones doğar yumurtalar kesildikçe baronesin defansı azalır ve saldırısı artar)
- Beta Mapleri ve Dönüşümleri Aktif (Yeni craft sistemi)
- Otomatik Vs Eventi (piyasada dolaşan arena savaşı değildir. 16 kişilik turnuvadır. Adayları duello haritasında eğitim dövüşüne sokar ve sona kalana otomatik ödül verir.)
- VIP Sistemi ve VIP Kanalı (VIP oyuncunun üstüne vip yazar ve vip kanalına girebilir. Sadece vip oyuncular girebilir vip kanalına)
- Bayrak Kurtarma Sistemi (Örnek olarak mavi bayrağa özel event yapacaksınız veya tüm oyuncular mavi bayrakta toplanıp yeni oyuncuları rahatsız ediyor. Sistem ile belli bir süre boyunca o bayrağa girişi engelleyebilirsiniz.)
- Client üzerinden oyuncu işlemleri (oyuncuya sağ tıkladığında sersemlet,banla,chat ban,dc at,öldür,yavaşlat fonksiyonları))
- Otomatik 3 Yol Savaşı (Her gün saat 20:00 'de otomatik olarak 3 yol başlatır ve online durumuna göre puan atar. Oyuncular savaş boyunca o puana ulaştığında savaş sona erer)
- Otomatik Ox Event Sistemi v2 (Her gün saat 21:00 da otomatik ox eventi yapar ve kazanana 5 EP verir.)
- Yeni login ara yüzü
- Yeni karakter seçim ve oluşturma arayüzü
- At çağırma butonu
- Oyun içi efsun botu
- Oyun içi haber tablosu
- Oyun içi efsun tahtası
- AFK Modu
- Fısıltıdan arkadaş ekleme
- Ortak bağırma ve krallıkların rengine göre bağırma yazışmalarının renklendirilmesi.
- Sorunsuz biyolog görevleri
- Backdoor,exploit,/war gibi game açıkları kapalı
Game Üzerindeki Diff'ler :
- Yere düşen itemler 5 saniye sonra kayboluyor
- NPC'den 0 yang olan itemleri satın alabilme
- 200 Drop
- Binek atak diff
- Duygu maskesi olmadan dans etme
- Kutsama küresini NPC'ye koyabilme
- Efsun atma süresi 0 saniye
- npc.is_pc() -- kill questlerini iki kere sayma fix
- npc.get_level()
- npc.get_vid()
- pc.change_name
- Pet bonus diff
- Ortak bağırma
- Ymir Lisans
ServerFilesi test etmek isteyenler için etherion2.org/pvp adresinden test server'a giriş yapabilirler. Test sunucusunda gördüğünüz aksaklıkları, sorunları veya size göre yanlış olan şeyleri bana bildirirseniz sevinirim.
Ayrıca bu files ile server açmayı düşünüyorum. Sunucu ve sunucu koruması sağlayabilicek bir sponsor arıyorum. İlgilenenler özelden yazarsa sevinirim
Files satışı sadece Türkiye İş Bankası üzerinden yapılmaktadır.
Files ücreti : 100![]()
İletişim Skype : theprnce1
Yalnızca 5 kişiye satılacaktır. Güncel Stok : 5
NOT: Fiyat kimine uygun kimine uygun olmayabilir fiyat konusunda yorum yapmazsanız sevinirim.
Tavsiye ederim kendi musterilerime bile turkiyede safayla theprnce yaparsa yapar diyorum
Hayırlı satışlar
Hayırlı satışlar
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)