BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

ELveda :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sonbirumut1995
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

SeLamın aLeyküm Ben Özcan Pektaş Bilirsin Son13irumuT MikaLanjeLo V.b Çarlar Bana Ayittir Sabah 7 de Oyun İçi Bi hata oLdu Sevede Bir çok Kişinin Şifreleri deyişti Ve Bnm de deyişti Msn biLmedim İçin İtemlerimi aLamıorum Onun İçin M2 tr siLdim Ve Veda İçin Size Mi Mesaj Yazdım

Siz Siz oLun Kardeşinizin Videosunu Çekip Youtubeye Atmayın Siz Siz oLun İtem çaLmayın Bizde Gçetik O yoLLardan İnsanın AkLı kaybedince Çalışıyor Bende Hakkı oLan Hakkını heLaL etsin Benimde Kimde Hakkım varsa Hakkım heLaL oLsn Kendinize iii Bakın Alla Emanet oLun :)

Aynı Zamanda Son13irumuT 130 lvl Savascı Devredilmiştir 130 SonBirumuT ise ANIL diye bi ark devredildi çarlarda Ben yokum Kendinize İİİ BAKIN :) :)

Reelde Başarılar.

SeLamın aLeyküm Ben Özcan Pektaş Bilirsin Son13irumuT MikaLanjeLo V.b Çarlar Bana Ayittir Sabah 7 de Oyun İçi Bi hata oLdu Sevede Bir çok Kişinin Şifreleri deyişti Ve Bnm de deyişti Msn biLmedim İçin İtemlerimi aLamıorum Onun İçin M2 tr siLdim Ve Veda İçin Size Mi Mesaj Yazdım

Siz Siz oLun Kardeşinizin Videosunu Çekip Youtubeye Atmayın Siz Siz oLun İtem çaLmayın Bizde Gçetik O yoLLardan İnsanın AkLı kaybedince Çalışıyor Bende Hakkı oLan Hakkını heLaL etsin Benimde Kimde Hakkım varsa Hakkım heLaL oLsn Kendinize iii Bakın Alla Emanet oLun :)

Aynı Zamanda Son13irumuT 130 lvl Savascı Devredilmiştir 130 SonBirumuT ise ANIL diye bi ark devredildi çarlarda Ben yokum Kendinize İİİ BAKIN :) :)
Hayatında başarılar. Kendine iyi bak kardeşim

hoscakal hayatinda basarilar

Bu kadar user'den tepki alman garip.

Allaha emanet ol , reel hayatında başarılar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri