- Konular
- 86
- Reaksiyon Skoru
- 59
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
ELY 4 Guven vardır siyah çelik filan gitti arkadaslar kolay gele ben ReuS hakkınızı helal edin ben ely 4 ü bırakıom bana son olarak sunu verdi 0531 331 62 31 bunu verdi gm kolay gelsin konuya engel koycaksan koy bögle adamlara güvenince belki ely 3 ü de bırakırım arkadaslar böle adamların oldugu oyunda oynamam ely 4 te herkez beni biliodu zaten bilenler adamlardan item basma alıodum parayla ama geri verip onlardan para almıyordum ama adamlar kendileri işte hırsızlıga alışmış size kolay gelsin arkadaslar GM kardeş sende artık ne yapacaksan yap 13:35 te ReuS bırakıo arkadaslar itemleri atcam depoyu ful bosaltcam sizlere kolay gelsin tks yapmayın ha sizinde basınıza gelebilir benim geldi size kolay gelsin iyi oyunlar...
BaNa fastxadam00 ın celigini bastık o kadar sw nin ilk vaktinde geri verdik Ama adamların huyuymuş hadi arkadaslar iyi oyunlar!!!!!!!!!! kendinize iyi bakın RoYaLDamage nin sura celigi nı bastık adamın dolusunu +9 a bastık ama sw de böle adamlar var kolay gele
Sakın Sizde kendinizi GUVEN veya IAsLa ya kaptırmayın kardeşler kolay gele Ely 3 IaSLa gm istersen 1 gir dene bende item yok artık butun itemlerimi yere atıyorum ban atarsan atabilirsin ReuS car bosaldı zaten neyin hesabını yapacaz o kadar emek bosaa gitti ama siz onu tutarsınız neden cünkü ss m yok ben Sacha arkadasa bende calısmıyor dedim Excel olarak cıkıyor ve herkeze iyi oyunlar
ReuS.....
Sizde Kimseye güvenmeyin en yakın knk nız olsa bile
BaNa fastxadam00 ın celigini bastık o kadar sw nin ilk vaktinde geri verdik Ama adamların huyuymuş hadi arkadaslar iyi oyunlar!!!!!!!!!! kendinize iyi bakın RoYaLDamage nin sura celigi nı bastık adamın dolusunu +9 a bastık ama sw de böle adamlar var kolay gele
Sakın Sizde kendinizi GUVEN veya IAsLa ya kaptırmayın kardeşler kolay gele Ely 3 IaSLa gm istersen 1 gir dene bende item yok artık butun itemlerimi yere atıyorum ban atarsan atabilirsin ReuS car bosaldı zaten neyin hesabını yapacaz o kadar emek bosaa gitti ama siz onu tutarsınız neden cünkü ss m yok ben Sacha arkadasa bende calısmıyor dedim Excel olarak cıkıyor ve herkeze iyi oyunlar
ReuS.....
Sizde Kimseye güvenmeyin en yakın knk nız olsa bile
- Konular
- 503
- Online süresi
- 16m 29s
- Reaksiyon Skoru
- 778
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 234
- MmoLira
- 8
- DevLira
- 0
Kardeşim gerçek tanıdığın olmadığı sürece oyunda arkadaşta olsanız kimseye item vermeyin. Arkadaşın zaten item istemez. Bence bırakma inadına oynamalısın. Bütün serverlarda başına gelir bu.
- Konular
- 86
- Reaksiyon Skoru
- 59
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
engel atarsanız atın shorty atın nasıl olsa isimiz bitmiş sw de baska oyun oynucaz artık kolay gele
- Konular
- 86
- Reaksiyon Skoru
- 59
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Kardeşim gerçek tanıdığın olmadığı sürece oyunda arkadaşta olsanız kimseye item vermeyin. Arkadaşın zaten item istemez. Bence bırakma inadına oynamalısın. Bütün serverlarda başına gelir bu.
Yok tks yaptık o adam haklııdr ama diger tarafta asla olay böle oldu bana dedi ilk önce tks dedi ely 3 le 4 te item istemedi 100 t vrckti ely 3 te ely 4 te +9 çelik +9 siri +5 muhoyla dedi ve ben kaçar o car bida toplanmaz artık iyi oyunlar
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)