xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
Hikaye Ekle

Yang sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ankasi06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 278
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Shorty yaklaşık 4 5 gün önce ''1-2 gün içerisinde yere düşen yanglar direk çantaya gelicek'' söylemiştin gelicekmi, gelmicekmi ona göre kesin birşey söylede işimizi yapalım.

Bu sistem faydalarıyla beraber zarar da getirecek malesef. Envanterler yang dolu olduğundan artık ya oyun dışı satış yapılacak ya da bütün item satışları takasa dönecektir. En büyük faydalarindan biri de efsun sıkıntımız olmayacak. Rahatlıkla 1M ye alıp 1 envanter iteme efsun basabileceğiz bu da bir artısı.

Son düzenleme:
Bu sistem faydalarıyla beraber zarar da getirecek malesef. Envanterler yang dolu olduğundan artık ya oyun dışı satış yapılacak ya da bütün item satışları takasa dönecektir. En büyük faydalarindan biri de efsun sıkıntımız olmayacak. Rahatlıkla 1M ye alıp 1 envanter iteme efsun basabileceğiz bu da bir artısı.

Kardeş zaten yang çok olursa piyasada ona göre artıcaktır.Eğer olmazsa efsun fiyatları 2 m olur biter :)

Şöyle bir düzenleme yaptık.

1- 40 Arasında kazanılan yangların 2 ye bölüyoruz.

Yani yaratıktan kazandığın 100k 40 level kadar 100k / 2 şeklinde çantana geliyor yani 50K

40 Level dan sonra yaratık kesmek zorlaştığı için ve yang - exp oranları düştüğü için 2 ye bölme olayı 40 leveldan sonra yok.

Neden 40 levela kadar böyle birşey yaptık derseniz uyanık oyuncularımızın :) devamlı yeni çar açıp 2-3 köpek kesip para kasmasını önlemek.

Ely #4 Sunucusundan daha kolay olan Test sunucumuzda denemelerine hala devam ediyoruz bu yangların çantaya direk gelme olayını.

2 Farklı Senaryoda şu şekilde notlar aldım.

1 leveldan 40 levela kadar sadece yaratık keserek para kastım 40 a kadar 76m para kastım.

1 leveldan 40 levela kadar yaratık + metin keserek 100m para kastım

Oranlar test sunucusunda kolay olduğu için Ely #4 de bunun yarası şeklinde para kasabilirsiniz.

Bugun pek vaktim yok aksama kadar baska bir işle ilgilenicem 40 leveldan 90 a kadar ne kadar yang kasabileceğimi bu gece test edip not alıcam eğer sıkıntı yok ve normal seviyedeyse tüm sunucularda güncellemeyi aktif edicem

Test sunucusunda denediğini ifade etmişti.Araya haftasonu girdi bu hafta sorun çıkmazsa zaten düzeltir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri