EVET ARKADAŞLAR BAŞLIK DA DA BELİRTTİĞİM GİBİ,
TEMİZ BİR OYUN İÇİN HEPİMİZ BİR OLALIM İSTİYORUM
HİLE KULLANANLARA GÖZ AÇTIRMAYALIM
NASIL MI ?
.
.
VİDEO İLE
KİŞİSEL BİLGİSAYARINDA FRAPS VE BENZERİ VİDEO ÇEKME PROGRAMI OLAN ARKADAŞLAR VİDEO ÇEKMEK DEN ERİN ME SİN
OLMAYANLARDA GOOGLE'DAN ARATARAK İNDİREBİLİRLER
SİZDEN BİRLİK OLMAMIZI İSTİYORUM
NASIL YÖNETİCİ ARKADAŞLAR ÇALIŞIYORSA BİZDE ONLARA YARDIMCI OLALIM VE HİLESİZ BİR OYUN OYNAYALIM,
SÜREKLİ HER ZAMAN OYUNA GİRMEDEN BU FRAPS PROGRAMLARINI AÇALIM VE ÖYLE OYNAYALIM
BİR YERDE HİLELİ 7X Lİ BİRİNİMİ GÖRDÜK HEMEN PROGRAMI AKTIF HALDE GETİRİP ÇEKELİM VE YOLLAYALIM
YANİ DEMEK İSTEDİĞİM BU İŞİ BİR KAÇ KİŞİ YERİNE 25-30 KİŞİ YAPARSAK 1 GÜNDE OLMAZSA 5 GÜNDE OYUNU TEMİZLERİZ
VE TERTEMİZ BİR OYUNA KAVUŞURUZ ..
SexOneTheCty
NASIL MI ?
.
.
VİDEO İLE
KİŞİSEL BİLGİSAYARINDA FRAPS VE BENZERİ VİDEO ÇEKME PROGRAMI OLAN ARKADAŞLAR VİDEO ÇEKMEK DEN ERİN ME SİN
NASIL YÖNETİCİ ARKADAŞLAR ÇALIŞIYORSA BİZDE ONLARA YARDIMCI OLALIM VE HİLESİZ BİR OYUN OYNAYALIM,
SÜREKLİ HER ZAMAN OYUNA GİRMEDEN BU FRAPS PROGRAMLARINI AÇALIM VE ÖYLE OYNAYALIM
BİR YERDE HİLELİ 7X Lİ BİRİNİMİ GÖRDÜK HEMEN PROGRAMI AKTIF HALDE GETİRİP ÇEKELİM VE YOLLAYALIM
YANİ DEMEK İSTEDİĞİM BU İŞİ BİR KAÇ KİŞİ YERİNE 25-30 KİŞİ YAPARSAK 1 GÜNDE OLMAZSA 5 GÜNDE OYUNU TEMİZLERİZ
SexOneTheCty
=erdemaa;15899405]Öncelikle Herkese Merhaba ;
Bugün sizlere oyun içi video almayı göstericem.Biliyorsunuz ki destek sisteminde yalnızca videolu kanıtlar ve ss'ler kabul ediliyor.Oyunda ve forumda dikkatimi çekti çoğu kişi maalesef video almayı bilmiyor.Ben de onlara yararlı olsun diye video almayı göstericem bugün.Öncelikle kullanacağımız program fraps.Neden fraps derseniz hem çok kolay kullanımı var hem de oyun içi kasma sorunu yaratmıyor kurulumu da bir o kadar basit.
Video da zaten görüntüler mevcut ama ben programdan bir görüntü eklim konuya ;
![]()
Fraps resmi web sitesi:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Virüstotal:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Çektiğim video da detaylı anlatım var fakat ben kısa bir özet geçim yazılı olarak ;
Artık videolu anlatıma geçebiliriz ;
Video da 1.cümle anlamsız olmuş olabilir kusura bakmayın.Youtube yükledikten sonra farkına vardım.
İlerleyen günler de farklı video çekme araçlarını da sizlere video alarak anlatıcam.
Not: Fraps deneme sürümüdür indirdiğiniz tam sürümünü internetten vs bulabilirsiniz.
Başka bir konu da görüşmek üzere keyifli oyunlar.
bilmeyenler varsa erdemaa 'nın paylaştığı konu üzerinden daha rahat erişebilirsiniz

EVET ARKADAŞLAR BAŞLIK DA DA BELİRTTİĞİM GİBİ,
NASIL MI ?
.
.
VİDEO İLE
SexOneTheCty
Temizlemek temizleriz de, bunları temizleyince yine büyüyorlar yine hileyi açıyorlar aynı şey bunun başını bulmamız gerek o hile açığını kapatıp hileler açılamaz.
şahsen ben üşeniyorum yine çar açıp gelecekler diye düşünüyorum.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)