emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle

• İnanılmaz Örümcek Adam İncelemesi •

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Drowzee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

e2ELgN.jpg

Merhaba bugün sabaha kadar izlediğim örümcek adam serisini incelemeye alacağım ancak örümcek adam serisini başka birisi aldığı için inanılmaz örümcek adam yeni versiyonu size anlatmaya çalışacağım. Diğer örümce adam serisinden bence çok daha güzel hem grafik olarak hemde konu bazında. Konusu örümcek adam ile aynı ancak oyuncuları değişik konusunu kısa olarak anlatmam gerekirse Peter Parter (Andrew Garfield) küçükken ailesi tarafıdan terk edilmiş liseye giden ve zayıf bir öğrencidir. Amcası ve Halası tarafından büyütülmüştür. Bir yandan Bir yandan da Gwen Stacy (Emma Stone)'ne aşıktır ne yalan söyliyim ben de aşık oldum :p Bir gün babasının çantasını bulan Parker, çantasından Dr. Curt Connors ile babasının ortak olduğunu açıklayan amcası üzerine Parker oscorp şirketine gizlice sızar ve gerçeği öğrenmeye çalışır ancak bir örümcek tarafından ısırılır ve artık hayatı tamamen değişir. Artık Örümcek adam özüne dönmüştür ve yeni düşmanı Dr. Curt Connors'un zehirlenerek dönüştüğü Lizard Örümcek adam'a düşman olmuştur. İlk düşmanı eski filmde olduğu gibi lizarddır. Filmdeki oyucuncular Andrew Garfield Peter Parker'ı (Örümcek Adam), Emma Stone Gwen Stacy'i, Rhys Ifans Dr. Connors'ı, Martin Sheen Ben Amca'yı, Sally Field May Hala'yı ve Denis Leary de George Stacy'i canlandırıyor

x8Nqgk.jpg

KDyzMl.jpg

wjQ05j.jpg

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri