HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yok ben öyle insanların bana küfür etmesine sebep olacak hareketler yapmam![]()
![]()
Oda doğru da, istanbulun trafiğini görmen gerek yani, insanlar dalıyor giriyor ve yanlış hareketler yapan da, kaza olunca trafik %90 orantıyla dahada yükseliyor trafik
İstanbulun trafiğine bence yan yan şart çoğunlukla değil elbette gerektiğinde yapmak lazım
ah şu ehliyeti alayıımmm 
Oda doğru da, istanbulun trafiğini görmen gerek yani, insanlar dalıyor giriyor ve yanlış hareketler yapan da, kaza olunca trafik %90 orantıyla dahada yükseliyor trafik
İstanbulun trafiğine bence yan yan şart çoğunlukla değil elbette gerektiğinde yapmak lazımah şu ehliyeti alayıımmm
![]()
Bu devirde maddi durumu iyi olmayan adam bile para biriktirip araba alıyor.Aslında şimdi bende yapmam diyorumda öyle bir arabaya sahip olununca insan değişebiliyor

Bu devirde maddi durumu iyi olmayan adam bile para biriktirip araba alıyor.Aslında şimdi bende yapmam diyorumda öyle bir arabaya sahip olununca insan değişebiliyor![]()
Değiştirecek elbette kesin yani, o arabaya bindiğin'de havalar başlıyor, havalı oluyorsun ne bileyim güç veriyor o araba
Gaza bastıkça tahrik ediyor aşık olabiliyorsun
Değiştirecek elbette kesin yani, o arabaya bindiğin'de havalar başlıyor, havalı oluyorsun ne bileyim güç veriyor o araba![]()
Gaza bastıkça tahrik ediyor aşık olabiliyorsun
![]()
Hayal etmesi bile güzel
Buda benim şu dünyada en çok istediğim şey
Hayal etmesi bile güzel![]()
Buda benim şu dünyada en çok istediğim şey![]()
![]()
O arabaya benzin dayanmaz
, kalkış 1 tlŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)