BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

130 lvl çarlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tefechy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 626
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Oyun içerisinde çoraplarda olan sorun nedeniyle önüne gelen karakter 130 oldu şuan emekle yapılmış 130 çarların hiç bir anlamı kalmadı Önceden 130 olmak bi ayrıcalıktı şimdi ise sadece boş görüntü bunla ilgili bi çalışma yapabilirseniz sevinirim iyi forumlar :)

Çoraplar oyuncuların level atlayabilmesi için bir fırsattı. Zaten olması gerektiği gibi kullanıldılar. Şikayet edecek bir durum görmüyorum.

sinir bozucu sen kas adamlar çorap toplasın 130 olsun emek verenlere hakaretti resmen. ama yapacak bişey yok gibi ;)

oyunu senin için geriye alabilceklerinimi sanıyosun :D bu konuyla ilgili işlem yapılamaz malesef ..

oyunun geri alınmasını istediğimi söylemedim sanırım yanlıs anladın

Çoraplar oyuncuların level atlayabilmesi için bir fırsattı. Zaten olması gerektiği gibi kullanıldılar. Şikayet edecek bir durum görmüyorum.

Shorty'nin yanlıs işlem yapması sonucu olan bi açıktı sonradan düzeltildi lakin oyun içerisinde çorap kullanarak 130 oldular benim şikayetim eskiden emek le yapılan 130 şuan sıradan bişey haline geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri