shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
Hikaye Ekle

Giray rekabete hazır

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan des_des3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 172

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1 Temmuz 2010, Perşembe

Trabzonspor'un savunma oyuncularından Giray, yeni sezonda takım içerisinde ciddi bir rekabet yaşanacağına inandığını belirterek, "Savunmaya da takviye yapıldı. Tayfun iyileşti. Mevcut stoperlerle birlikte bu mevkide çok ciddi bir rekabet yaşanacak" diye konuştu.

fft1mm1060542.jpg

Giray, bu rekabetin takıma çok olumlu yansıyacağını söyledi. Genç oyuncu, savunmaya Glowacki takviyesinin yapıldığını, Tayfun'un da sakatlıktan kurtulduğunu belirterek, "Mevcut stoperleri de sayarsak bu mevkide çok ciddi bir rekabet yaşanacak. Ben de bu rekabet içerisinde kendime yer bulmak istiyorum. Rekabete hazır olduğumu da söyleyebilirim. İyi bir tatil dönemi geçirdim ama antrenmanlarımı da ihmal etmedim. Umarım hocamın gözüne girmeyi başarırım" dedi. Giray, Davraz'da çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini de belirterek, "Herkes çok istekli ve hırslı çalışıyor. Moralimiz de oldukça iyi. Geçtiğimiz sezon bir kupa aldık, yeni sezonda kupa sayısını artırmak istiyoruz. Taraftarlarımız Davraz da dahi bizi yalnız bırakmıyor. Bizi her ortamda destekleyen bu insanları mutlu etmek boynumuzun borcu" dedi.

Bu arada Trabzonspor İdari Menajeri Caner Çuvalcıoğlu, Davraz kampından Trabzon'a çağrıldı. Burada yönetimle Tjikuzu ve Zafer Yelen'in durumlarını yönetimle görüşecek olan Caner Çuvalcıoğlu'nun, bugün kampa geri döneceği öğrenildi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri