yarka0000 1
yarka0000
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

bu ne demek oluyor böyle ya ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan WatchOurLove
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

adamın adı Lachesis bakın arkadaşlar listesindede açık bu herif admine hakaretten sınısrsız ban yiyor yemin etti diye gidip çarını açıyosunuz bu ne demek ya ? bana haksız yere ıp ban attınız bu mu adaletiniz neden şimdi onun bannını hemen açtınız o user de biz user değil miyiz 50 den fazla editim çalın dı ıp ban yedim bi dunya kişi soyuldu hiç ilgi alaka yok ama diegonun seti çalındı geri verdiniz sınırsız ban yedi açtınız ne demek bu @admin; @Shorty; @erdemaa;

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Shorty; ne Bu tavrin ? Eger cevap vermeye falan korkuyorsan yada bi aciklaman varsa ver tel nonu konusalim Adam gibi haksizlik yapiyorsun AYIP.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Madem bi açıklama istiyorsunuz Shorty ben yapayım

Shorty Nedir Kimdir

İnsanın halinden anlayan iyi niyetli art niyeti olmadan dürüst açık sözlü olan biridir sizde olmayan

AYRICA ALTINI BASARAK SÖYLÜYORUM Kanıtlarım YETERLİ OLDU Araştırdı O Küfürü benim etmediğimi anladı

Gerekeni doğru olanı yaptı

Ayrıca benım amacım char edit 150 lira değil beni banlatmak için Bu Oyunun Yetkililerine Görevlilerinin Annesine küfür eden kişiyide tesbit edip gereken yapılması içinde elimden geleni yapıcam

Sunuda söyliyim BENIM CHAR ACILSIN YADA ACILMASIN 150 TL Zor şartlarda ödesem bile

Beni banlatmak için başkasının annesine küfür eden kişide bu oyunda yer almaz onu destekleyende

Elimden geleni yapcam ben şahsen kabullenemıyorum bi insan tanımadıgı birinin annesine küfür edemez ne olursa olsun benımı banlatmak istiyorsun bana geliceksın benı banlatmak için başkasının annnesine küfür edemezsin

O küfür edenide kanıtlamak için herşeyi yapıcam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri