Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
öncelikle herkeze selamlar
bilmenizi isterimki bu script bu forumda değil heryerde bir ilk olarak paylaşıyorum başka yerde bulamazsınız burdan alıp paylaşmazlarsa tabi....
bu scriptin aslı farklı bir amaçla yapılmıştı fakat ben bunu bu hale çevirdim tasarımın ve kodlamanın %90a yakınını editledim tekrar kodladım bu hale getirdim
peki bu script ne işe yarayacak..??
bu script sizlere forum kullanma derdini ortadan kaldıracak nasılmı hemen anlatıyorum
bütün serverler duyurularını eventlerini vs vs bilgilerini paylaşmak için forum facebook kullanırlar ama artık inş bu kullanılacak
scripte ki admin paneli sayesinde duyuru resim video vsvs ekleye bileceksiniz
oyuncularınız ticaret yapabilecekler item sata bilecekler
not: bu v1.0 olarak adlandırdım geliştirmeye devam edecegim şuan sorunsuz şekilde calısmaktadır....
gelelim görsellere scriptten ve admin panelinden görüntüler
ANASAYFA
ANASAYFA-
TİCARET
DUYURU
TİCARETE İTEM EKLEME
ADMIN PANELI
ADMIN PANELI
ADMIN PANELI
ADMIN PANELI
ayarlanacak yerler:
$dbhost = "hostunuz";
$dbuser = "kullanıcı adı"; //Veritabanı Kullanıcı Adı
$dbpass = "şifre"; //Veritabanı Şifresi
$dbdata = "veri tabanı"; //Veritabanı Adı
admin panel kullanıcı adı:admin
şifre:admin
anlamayanlar okumaya devam etsın anlayacaksınız...
nasıl kurulur..??
arkadaslar kurulum uzun gelmesin bu sayede subdomain acmayı ogreneceksınız bu her zaman fayda saglayacak sızlere emın olabılırsınız fazladan bır sıtenız daha olmus gıbı olacak hemde su sekılde ""www.subdomainismi.sitenizinismi.com"" veya org veya tk artık her neyse...
subdomain..??
bu bölümü mutlaka okuyunuz yoksa script çalışmaz.......
--öncelikle .com.ogr.tk vb alan adınız var ise alan adını aldıgınız hostingin sitesine giriniz giriş yaptıkdan sonra müsteri paneline tıklayınız
ürün hizmete tıklayınız ordanda sitenizinismi.com yazan yerdeki detayları görüntüleye tıklayınız ardında acılan sayfada loginto cpanel e tıklayın
acılan sayfada kullanıcı adı ve şifrenizi girin cpanele giriş yaptınız..
şimdi ilk iş bir subdomain olusturmak bu birinci yol en güzeli bu yol siz bunu yapın
domains yazan yerdeki subdomains yazana tıklayınız açılan pencerede subdomain yazana destek yazin veya istediginiz birşey yazın
ardında cretae tıkladıgınızda artık bır subdomaininiz olacaktır mesela benim sitem söle olsun normalde
daha sonra home ye geri tıklayın ve files yazan yerdeki
Configure FTP Client yazana tıklayınız
böle birşey gelecek
Manual Settings
FTP username: mosesorg_logs filezilla için kullanıcı adınız oldu bu
FTP server: ftp.moses2.org filezilla için ip adresi yazdıgınız yere yazın
FTP & explicit FTPS port: 21 buda port 21 olacak
şifre : zaten en basta yaptıgınız şifre yani sitenizin şifresi
herşey tamam zor değil gözünüz korkmasın şimdi filezillaya gelin ve bu kullanıcı adı server ve şifre ile filezillaya giriş yapın siteniz acılacaktır bu yeni subdomainizin ilk site ile karıstırmayın acılınca orda sitenizin ismi yazılı olan bir dosya var onu silmeyin ve verdigimiz dosyaları klosoru acıp hepsını secerek atınız içine not ( sql dosyasını ayırın onu atmayın..)
şimdi sitenize girin bir bakın siteniz şu şekilde oldu
veri tabanı..??
databases yazanyerdeki mysql databases yazana tıklayın ve bole bır ekran acılır...
resımdekılerı uygulayın...
cpanel e gerı donun yukarda home yazana tıklayınca doner ve aynı yerden bu kez phpmyadmin e tıklayın....
acılan pencerede sitenizinismi_x yazana tıklayın yanı verı tabanını seçin üst kısımda içe aktar yazana tıklayın ve size klasör içerisinde verdigimiz sql dosyasını zip veya rarlı bir şekilde
evet artık veri tabanımız olustu sorun sıkıntı yok...
artık yeni olusturdugumuz subdomain olan sitemize girebilirsiniz hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
eger emege azda olsa saygın var ise kullanacaksan bir yorum at
(not arkadaslar serverinizin panelinde genelde forum yazan bır buton onun linkini bu actıgınız subdomain ile değiştirir iseniz artık serverinizin panelinden foruma tıklayan oto olarak bu scripte yonlendırılır)
bilmenizi isterimki bu script bu forumda değil heryerde bir ilk olarak paylaşıyorum başka yerde bulamazsınız burdan alıp paylaşmazlarsa tabi....
bu scriptin aslı farklı bir amaçla yapılmıştı fakat ben bunu bu hale çevirdim tasarımın ve kodlamanın %90a yakınını editledim tekrar kodladım bu hale getirdim
peki bu script ne işe yarayacak..??
bu script sizlere forum kullanma derdini ortadan kaldıracak nasılmı hemen anlatıyorum
bütün serverler duyurularını eventlerini vs vs bilgilerini paylaşmak için forum facebook kullanırlar ama artık inş bu kullanılacak
scripte ki admin paneli sayesinde duyuru resim video vsvs ekleye bileceksiniz
oyuncularınız ticaret yapabilecekler item sata bilecekler
not: bu v1.0 olarak adlandırdım geliştirmeye devam edecegim şuan sorunsuz şekilde calısmaktadır....
gelelim görsellere scriptten ve admin panelinden görüntüler
ANASAYFA
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ANASAYFA-
TİCARET
DUYURU
TİCARETE İTEM EKLEME
ADMIN PANELI
ADMIN PANELI
ADMIN PANELI
ADMIN PANELI
[/URL]
[/URL]
[/URL]ayarlanacak yerler:
$dbhost = "hostunuz";
$dbuser = "kullanıcı adı"; //Veritabanı Kullanıcı Adı
$dbpass = "şifre"; //Veritabanı Şifresi
$dbdata = "veri tabanı"; //Veritabanı Adı
admin panel kullanıcı adı:admin
şifre:admin
anlamayanlar okumaya devam etsın anlayacaksınız...
nasıl kurulur..??
arkadaslar kurulum uzun gelmesin bu sayede subdomain acmayı ogreneceksınız bu her zaman fayda saglayacak sızlere emın olabılırsınız fazladan bır sıtenız daha olmus gıbı olacak hemde su sekılde ""www.subdomainismi.sitenizinismi.com"" veya org veya tk artık her neyse...
subdomain..??
bu bölümü mutlaka okuyunuz yoksa script çalışmaz.......
--öncelikle .com.ogr.tk vb alan adınız var ise alan adını aldıgınız hostingin sitesine giriniz giriş yaptıkdan sonra müsteri paneline tıklayınız
ürün hizmete tıklayınız ordanda sitenizinismi.com yazan yerdeki detayları görüntüleye tıklayınız ardında acılan sayfada loginto cpanel e tıklayın
acılan sayfada kullanıcı adı ve şifrenizi girin cpanele giriş yaptınız..
şimdi ilk iş bir subdomain olusturmak bu birinci yol en güzeli bu yol siz bunu yapın
domains yazan yerdeki subdomains yazana tıklayınız açılan pencerede subdomain yazana destek yazin veya istediginiz birşey yazın
ardında cretae tıkladıgınızda artık bır subdomaininiz olacaktır mesela benim sitem söle olsun normalde
sub domain e destek yazdim söle bir sitem daha oldu
ne güzel değilmi
daha sonra home ye geri tıklayın ve files yazan yerdeki
a tıklayın alttan siteismi_ olanın yanındakıFTP Accounts
Configure FTP Client yazana tıklayınız
böle birşey gelecek
Manual Settings
FTP username: mosesorg_logs filezilla için kullanıcı adınız oldu bu
FTP server: ftp.moses2.org filezilla için ip adresi yazdıgınız yere yazın
FTP & explicit FTPS port: 21 buda port 21 olacak
şifre : zaten en basta yaptıgınız şifre yani sitenizin şifresi
herşey tamam zor değil gözünüz korkmasın şimdi filezillaya gelin ve bu kullanıcı adı server ve şifre ile filezillaya giriş yapın siteniz acılacaktır bu yeni subdomainizin ilk site ile karıstırmayın acılınca orda sitenizin ismi yazılı olan bir dosya var onu silmeyin ve verdigimiz dosyaları klosoru acıp hepsını secerek atınız içine not ( sql dosyasını ayırın onu atmayın..)
şimdi sitenize girin bir bakın siteniz şu şekilde oldu
(destek yerine siz ne yazdı ısenız ) arama yerine yazın bakın acılınca veri tabanına baglanamadı diyecek gayet normal daha veri tabanı olusturmadık onuda anlatıyorum...veri tabanı..??
databases yazanyerdeki mysql databases yazana tıklayın ve bole bır ekran acılır...
resımdekılerı uygulayın...
cpanel e gerı donun yukarda home yazana tıklayınca doner ve aynı yerden bu kez phpmyadmin e tıklayın....
acılan pencerede sitenizinismi_x yazana tıklayın yanı verı tabanını seçin üst kısımda içe aktar yazana tıklayın ve size klasör içerisinde verdigimiz sql dosyasını zip veya rarlı bir şekilde
deyip seçiniz vegözat
yazana tıklayınız
evet artık veri tabanımız olustu sorun sıkıntı yok...
artık yeni olusturdugumuz subdomain olan sitemize girebilirsiniz hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
eger emege azda olsa saygın var ise kullanacaksan bir yorum at

(not arkadaslar serverinizin panelinde genelde forum yazan bır buton onun linkini bu actıgınız subdomain ile değiştirir iseniz artık serverinizin panelinden foruma tıklayan oto olarak bu scripte yonlendırılır)
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)