emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Hikaye Ekle

Oyuncular ve gerekli yöneticiler dikkatinize

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lololo789
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 454

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Sizide anlıyoruz hocam ama oyunda bir sürü hile kullanan var suanda var yok değil tek tük hile bulanlar var videolarını cekmıyorum suan ilgilenmiyorsunuz diğe 5 gündür adamlar oyunda ama hala tickete cevap gelmedi ıp ban atıyorsunuz nedense adamlar banını acıp oyuna girebiliyor.

skype adresiniz var ise bu konuda sizinle özel görüşebilirin? trky.shorty ekleyin nicklerini verin bana ben veritabanından kayıtları inceleyip ona göre anında işlem yapayim?

Ukalalık olsun diye paylaşmıyorum

Wxet0Dq.png

API Panelimizden tüm kanallarda bulunan toplam oyuncu sayısı bu şekilde şuan oyuna giremiyorum ch1 de 700-900 arası bir online /who görebilirim.

Yorumunuza gelecek olursak

Elimizden geldiğince hızlı olup düzeltme çalışmaları yapıyoruz sırf oyuncularımızın mağdur olmaması adına hile paylaşımı yapanlarla iş birliği(Düzeltmemiz için hile programlarına ihtiyaç duyup onları deneyecek profesyonel hilecilere ihtiyac duyuyoruz) yapıyorsak bu yapıcı ve toparlayıcı bir zihniyette olduğumuzu gösterir anlarsanız eğer.

Haklı zerzenişinizi anlıyorum ancak elimden geldiğince düzeltmeye çalışıyorum çoğu şeyi ve yetişemiyorum malesef :(

benim çarlarım ely4 açılmadan once ban yemişti 2 ay oldu 10 dakika baksanız haklı olduğumu anlayacaksınız 2 aydır bir 10 dakikanız olmadı mı hiç biz user değil miyiz yeni edit aldık o kadar heba ettiniz hepsini gunah değil mi bizim yatırdığım tl lere @Shorty;

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri