HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle merhabalar servere ilk acıldıgından beri oynuyorum öle böle bu gune kadar geldim ama artık sıkayetlerimi sölemek zorundayım 1000 onlıneye yakın anlık kişi giriyordu oyuna şimdi baksan 400-500 arası bu düşüş neden kaynaklanıyor ? Hile kullananları dediniz video cekin ıp ban atıcaz dedınız ticketle 2 tane video gönderim 5 gün oldu hala cevap yok oyun ici ilgi yok pazar carları olmasa onlıne 100-200 arası zaten cok bişi istemiyoruz sadece ilgi birde su efsun oranları 2 yarı insan nedir abi ya tr tipi demişsiniz 1500 k maximum hp geliyor dönüşümler cok kolay biraz emek vermek lazım bu işe ejderha pencesi ve pulu istemeli +5 taş koymussunuz artık wslik serverde bile kalmadı ve acıklanmamıs bir sürü sorunum var neyse ely4 oyuncuları ELVEDA.
dönüşüm konusunda %100 haklısın muhosu olan kişi level oldugu zaman runik takması 10 dk sürmez dönüşümler cok kolay
Server güzel yöneticide güzel ama böle oyun onlara yakısmamıs .
Öncelikle merhabalar servere ilk acıldıgından beri oynuyorum öle böle bu gune kadar geldim ama artık sıkayetlerimi sölemek zorundayım 1000 onlıneye yakın anlık kişi giriyordu oyuna şimdi baksan 400-500 arası bu düşüş neden kaynaklanıyor ? Hile kullananları dediniz video cekin ıp ban atıcaz dedınız ticketle 2 tane video gönderim 5 gün oldu hala cevap yok oyun ici ilgi yok pazar carları olmasa onlıne 100-200 arası zaten cok bişi istemiyoruz sadece ilgi birde su efsun oranları 2 yarı insan nedir abi ya tr tipi demişsiniz 1500 k maximum hp geliyor dönüşümler cok kolay biraz emek vermek lazım bu işe ejderha pencesi ve pulu istemeli +5 taş koymussunuz artık wslik serverde bile kalmadı ve acıklanmamıs bir sürü sorunum var neyse ely4 oyuncuları ELVEDA.
Ukalalık olsun diye paylaşmıyorum
API Panelimizden tüm kanallarda bulunan toplam oyuncu sayısı bu şekilde şuan oyuna giremiyorum ch1 de 700-900 arası bir online /who görebilirim.
Yorumunuza gelecek olursak
Elimizden geldiğince hızlı olup düzeltme çalışmaları yapıyoruz sırf oyuncularımızın mağdur olmaması adına hile paylaşımı yapanlarla iş birliği(Düzeltmemiz için hile programlarına ihtiyaç duyup onları deneyecek profesyonel hilecilere ihtiyac duyuyoruz) yapıyorsak bu yapıcı ve toparlayıcı bir zihniyette olduğumuzu gösterir anlarsanız eğer.
Haklı zerzenişinizi anlıyorum ancak elimden geldiğince düzeltmeye çalışıyorum çoğu şeyi ve yetişemiyorum malesef

Son düzenleme:
Sizide anlıyoruz hocam ama oyunda bir sürü hile kullanan var suanda var yok değil tek tük hile bulanlar var videolarını cekmıyorum suan ilgilenmiyorsunuz diğe 5 gündür adamlar oyunda ama hala tickete cevap gelmedi ıp ban atıyorsunuz nedense adamlar banını acıp oyuna girebiliyor.