romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Efsane, kabri başında anıldı

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan bykirif
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 125

bykirif

Level 9
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
Katılım
19 Kas 2010
Konular
1,858
Mesajlar
4,825
Çözüm
1
Online süresi
4d 9h
Reaksiyon Skoru
706
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 6 Ay 25 Gün
Başarım Puanı
272
MmoLira
4,116
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

[h=2]Türk Spor Basınının unutulmaz ismi İslam Çupi, ölümünün 13. yıldönümünde mezarı başında düzenlenen bir törenle anıldı.[/h]
fft104mm2773914.jpg


Fenerbahçe camiasında her zaman farklı bir yeri olan Efsane isim olan İslam Çupi'yi her Fenerbahçelinin'de ezbere bildiği "Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz" sözleriyle İslam Çupi, 13. ölüm yıldönümünde, Topkapı Maltepe Mezarlığı'ndaki kabri başında düzenlenen törenle anıldı. Aile fertleri, meslektaşları ve sevenlerinin katıldığı törende, Çupi'nin kabri başında dualar okundu.

İslam Çupi kimdir?

"FENERBAHÇE BÜYÜKLÜĞÜ NE ŞAMPİYONLUK BÜYÜKLÜĞÜ, NE KUPA BÜYÜKLÜĞÜDÜR. ONUN BÜYÜKLÜĞÜ BAŞKA BİR BÜYÜKLÜKTÜR İŞTE... ADI KONAMAZ" sözleriyle Fenerbahçe sevgisini her fırsatta dile getiren İslam Çupi, 1932 yılında Arnavutluk'un başkenti Tiran'da doğdu. Çupi, gazetecilik mesleğine, günlük Spor Gazetesi'nde muhabir olarak başladı. Son Havadis, Türkiye Spor, Yeni İstanbul, Akşam, Tercüman ve Milliyet gazetelerinde spor yazarı olarak çalışan İslam Çupi, evli ve bir çocuk babasıydı. Türkiye Spor Yazarları Derneği ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti üyesi, sürekli basın kartı sahibi olan İslam Çupi, 6 Şubat 2001 tarihinde İstanbul'da hayatını kaybetmişti.
DHA
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst