- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 25
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Elym2 yetkilileri bu editler pahalanmıs ustelik hepsi atak efsunlu.... savunma efsunları yok hiç bir itemde.... efsun seceneklerini koysanız atak yada savunma olacagımıza kendimiz karar werelim... mmomt2 nin oyuncusuyum oyuna tekrar baslamayı dusunuyorum... ilgilenirseniz sevinirim....
Son düzenleme:
- Konular
- 44
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Elym2 yetkilileri bu editler pahalanmıs ustelik hepsi atak efsunlu.... savunma efsunları yok hiç bir itemde.... efsun seceneklerini koysanız atak yada savunma olacagımıza kendimiz karar werelim... mmomt2 nin oyuncusuyum oyuna tekrar baslamayı dusunuyorum... ilgilenirseniz sevinirim....
Hangi serverde oynuyorsun ?
- Konular
- 11
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 74
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
katılıyorum bende ely1 de oynuyorum edit oluştururken savunma seçilmiyor ! sadece atak edit oluşturuluyor
- Konular
- 492
- Online süresi
- 4h 10m
- Reaksiyon Skoru
- 446
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay
- Başarım Puanı
- 214
- MmoLira
- 381
- DevLira
- 0
sonuna kadar destekcinim 1.serverde oynuyorum ve savunma efsunlarinin olmasini rica ediyorum birakinda biz karar verelim atakmi dizicegimiz savunmami dizecegimize adaletsiz bir satis oluyor bence ne kadar atak item dizsende sadece savunmasiz adami alabilirsin savunmali adama 2k bile vuramiyorsun ilgili kisilere bu satisin duzeltmelerini rica ediyorum
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)