noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Elym2 editteki efsunların mantıksızlıgı...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kalecam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 478
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kalecam

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 4 Ay 11 Gün
Başarım Puanı
25
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Elym2 yetkilileri bu editler pahalanmıs ustelik hepsi atak efsunlu.... savunma efsunları yok hiç bir itemde.... efsun seceneklerini koysanız atak yada savunma olacagımıza kendimiz karar werelim... mmomt2 nin oyuncusuyum oyuna tekrar baslamayı dusunuyorum... ilgilenirseniz sevinirim....

Son düzenleme:
Elym2 yetkilileri bu editler pahalanmıs ustelik hepsi atak efsunlu.... savunma efsunları yok hiç bir itemde.... efsun seceneklerini koysanız atak yada savunma olacagımıza kendimiz karar werelim... mmomt2 nin oyuncusuyum oyuna tekrar baslamayı dusunuyorum... ilgilenirseniz sevinirim....

Hangi serverde oynuyorsun ?

katılıyorum bende ely1 de oynuyorum edit oluştururken savunma seçilmiyor ! sadece atak edit oluşturuluyor

sonuna kadar destekcinim 1.serverde oynuyorum ve savunma efsunlarinin olmasini rica ediyorum birakinda biz karar verelim atakmi dizicegimiz savunmami dizecegimize adaletsiz bir satis oluyor bence ne kadar atak item dizsende sadece savunmasiz adami alabilirsin savunmali adama 2k bile vuramiyorsun ilgili kisilere bu satisin duzeltmelerini rica ediyorum

Özel yapım itemler çıktı istediğin efsunu kendin yapıyorsun pahalı olması normal yani malesef yapılacak birşey yok..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri