R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

Paint Kullanımı(Resimli Anlatım)

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan DarkOfSide
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

PAİNT NET yazılımı açıkkaynak kodlu ücretsiz bir resim düzenleme yazılımıdır. Türkçe dil yaması olması nedeni ile kullanımı kolay ve işlevseldir.

PAİNT NET yazılımını indirerek kurunuz.

Türkçe yama yazılımını da indiriyoruz ve "C:\Program Files\Paint.NET" klasörü içerisinde açıyoruz. Yazılımı Türkçe'leştirmiş olduk.

Yazılımı açtığınızda aşağıdaki görünümü göreceksiniz

paintnetk.jpg


Dosya > Aç yolundan damgalanacak resmimizi seçiyoruz.

Katmanlar > Dosyadan içeri aktar yolundan damgamızı seçiyoruz.

Damgamızı kenar çizgilerinden tutarak kolaylıkla resim boyutuna getirebiliyoruz. Resim boyutuna iyice ayarladıktan sonra Shift + T yapıyoruz.

Katmanlar > Katman özelliklerinden saydamlık ayarını yapıyoruz. İnce ayar ve efektler yolu ile gerekli düzeltmeler kolaylıkla yapılabilmektedir.

snap20110702222258010.jpg


Tüm işlemler bittikten sonra;

Dosya >Farklı kaydet diyoruz.

Dosya adı ve Kayıt türü'nü belirledikten sonra tamam diyoruz. Gelen menüde ''Katmanları Birleştir'' diyoruz.

 
Resimlere turkmmo logosu koymanız gerekli ve başka site urlsi olmaması gerekiyor gerekli düzenlemeleri yapınız lütfen
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst