HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Konu silinmedi, gereksiz tartışamalar ve karşılıklı sataşmaya döndüğü için olay sadece yönetim ekibi tarafından görünecek sekilde üyelere gizlendi birde onlar kontrol etsin incelesin
![]()
Madem sizde kabul ediyorsunuz itemlerin geri verildiğini lütfen yöneticileri uyarında oyunculara karşı "Hesap güvenliğinden user sorumludur. Çalınan itemler kesinlikle geri verilmez." cümlesini kurmasınlar.
yaw Bi Cewp WErin Shorty 5 Gundur Oyuna Gıremıyorum Oyunu Sİldm Yenı Packı Yukledm 2 Saatte Yine aynı Şey Chler Hepsi .... İşeretli Oyuna Giremıyorum Çözüm Bul Artık Yaw 

Neden oyuncular göremiyorda sadece yöneticiler görüyor ne gerek vardı ki?
Konu silinmedi, gereksiz tartışamalar ve karşılıklı sataşmaya döndüğü için olay sadece yönetim ekibi tarafından görünecek sekilde üyelere gizlendi birde onlar kontrol etsin incelesin
Madem sizde kabul ediyorsunuz itemlerin geri verildiğini lütfen yöneticileri uyarında oyunculara karşı "Hesap güvenliğinden user sorumludur. Çalınan itemler kesinlikle geri verilmez." cümlesini kurmasınlar.
Konu tartışıldı ve gerekli cevapları verdim aynı şeyleri tekrar yazıp çizmenin bir manası yok.
Ayrıca bu INDEPENDENCEORDEATH e ait hesaplar tespit edilip kapatılmıştır .
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)