xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
Hikaye Ekle

INDEPENDENCEORDEATH hırsızdır

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TufaaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bahsedilen şahıs hırsızdır konumu kapatacagınızı biliyorum. Ancak benide bu oyunda bilen bilir sözlerimin arkasındayım bundan sonra bu şahsıla ilişkilerinizi ona göre kurarsınız.

Son düzenleme:
Bahsedilen şahıs hırsızdır konumu kapatacagınızı biliyorum. Ancak benide bu oyunda bilen bilir sözlerimin arkasındayım bundan sonra bu şahsıla ilişkilerinizi ona göre kurarsınız.

Konuyu kapatmaya gerek yok bu oyuncunun hesabı zaten ban affından açılmış şuan eğer öyle birşey varsa tüm itemlerini silme hakkımız var bu konuyla ilgili resim bile yeterli çünkü bu herifler beni sebepsiz banladınız diye ağlıyorlar malımı biliyorum laf yaparsa önüne atarız bunu

Konuyu kapatmaya gerek yok bu oyuncunun hesabı zaten ban affından açılmış şuan eğer öyle birşey varsa tüm itemlerini silme hakkımız var bu konuyla ilgili resim bile yeterli çünkü bu herifler beni sebepsiz banladınız diye ağlıyorlar malımı biliyorum laf yaparsa önüne atarız bunu

Türkay arkadaşımız malesef güvenmiş ve şifresini vermiş bu şahısda malum en değerli loncalıkları alıp vs likleri bırakmış sen pm ve tic kayıtlarından herşeyi görebilirsin

Türkay aslında resmede gerek yok zaten o hırsızın hesabında 23 beceri beceri 12 zeka lanet görürsen zaten CYPrusundur ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri