Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Katakomb -Srügün 2. kat

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan asil1234
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Oyunda çoğu kişi 90 sınırına ulaştı. Eskiden 90dan sonra katakombta kasıyorlarmış arkadaşlar , o zamanlar az adamla tamam olabilir. Ama artık oyuncuların levelleri arttı 90 olan çoğaldı artık katakomb ihtiyacı karşılayamıyor. Çok uzun sürede respawnlanıyor slotlar ve çok fazla kişi beklediğinden hemen bitiyor slot bulamıyoruz. Sürgün 2. katta ise gelen ex çok az slotlardan . 93 levelde bile yarım oda yarım oda kesiyorum ona rağmen sürekli kesersme yarım saatte 1 tüp çok zorlarsam 1.5 tüp anca. Sevgi bileziği zaten çalışmıyor. Lütfen bu konuya bir çözüm bulun. Ya katakomba slot çıkışları artırılmalı yada en mantıklı yol olarak sürgün 2. kattaki slotların exleri rahatça kasılabileceğimiz şekilde artırılmalı ( Çok artırılsın demiyorum)
@Shorty ;

Bugün gittim katakombta nadir slot bulunan yerin tekine. Adam 105 level gelmis slot kesiyor laf ediyor yok ss aldım bana ks attın falan. Zaten slot az , ex kasamıyoruz birde bu adam gibi kusura bakmayın ama "beyinsiz mahlukatlar" çıkıyor.Kendi kasmış ne zoru varsa başkasına engel oluyor.Bi çözüm bulunmalı buna acil ;
@erdemaa ; @Shorty

Son düzenleme:
Catacombda ki slotları arttırma işe yarayabilir fakat ely 3'de zaten arttırılmıştı ama bu seferde exp az geliyor dediler.Catacombda ki exp oranı sanırsam daha fazla artırılmıyor artarsa -explere düşer tecrübeler.Sürgündeki slotlardan gelen exp oranın arttırılması en mantıklısı.

Catacombda ki slotları arttırma işe yarayabilir fakat ely 3'de zaten arttırılmıştı ama bu seferde exp az geliyor dediler.Catacombda ki exp oranı sanırsam daha fazla artırılmıyor artarsa -explere düşer tecrübeler.Sürgündeki slotlardan gelen exp oranın arttırılması en mantıklısı.

güzel noktaya deginmisin ama böylesi iyi neden dersen emek veren kazanır veremeyenede bisi diyemem emek server emektir değişmesin bence zor olsun level herkes 105 olucak diye kaide yok.

Zor olsunda kardeşim belki sen önceden kastın sen kasarken 10 kişi varsa katakombta şimdi 100 kişi var. Tanesi 95 levelde 400k ex veren slotlar , bilemeden 500k yüzük basıp dakikada 1 -2 slot keserekmi kasıcak insanlar? 105 olanlar rıniğini falan 9ladı onlar bizim2 katımız güce sahipken senin mantığınla herkes kasmak zorunda değil diyip biz onları yatıramayacakmıyız? Düşüncen tamamen yanlış. Serverin ilk zamanları talebi karşılamış olabilir katakomb ama artık karşılamıyor. Zaten her chde ayrı ayrı değil tek 1 tane katakomb var. Lütfen benciliği bırakında başkalarınıda düşünün. Şu durumda sürgün 2. kat tamamen işlevsiz bir yer.Böyle bir harita varken ve herkeste kesemezken zaten oranın exini yükseltince herkes 105 olacak diye kaide yok.

Zaten ruhsuz tr tipi değil 223 vuruyor ejderha bıçağı gibi ve tek fazlası 15 yarı. Ama sen gidip beş elementi +9ladınmı yine 15 yarı ve dikkatini çekerim 451 vuruyor. Yani yorum senin.Sen önceden 105 olan rahatça kasan sefasını sürsün şimdi kasmaya giden 1000 kişilik akbaba sürüsü 1 leşe dalarmış gibi slot arasın diyorsun.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri