HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba ,YalçınHost ile Skype üzerinden görüştük her şeyde anlaştık hatta bana test server kurup filesi bizzat görmemi sağladı. Bu yönden bir sıkıntım yok sadece öğrenmek istediğim ;
Firmayı nasıl bilirsiniz ? :
Herhangi bir dolandırıcılık,sahtekarlık gibi durumları var mı ? :
Güvenilir mi ? :
Sizce Almalımıyım ? :
Güvenilir mi ? :
Sizce Almalımıyım ? :
Son düzenleme:
Merhaba ,YalçınHost ile Skype üzerinden görüştük her şeyde anlaştık hatta bana test server kurup filesi bizzat görmemi sağladı. Bu yönden bir sıkıntım yok sadece öğrenmek istediğim ;
Güvenilir mi ? :
Sizce Almalımıyım ? :
Ben Aldım Teslimat Konusunda Sıkıntı Yok Fileslerindede Açık Yok Bizzat Kendim Ayarladım.Sunucuları Hızlı Sitede Sınırsız Trafik Veriyorlar Auto Pack İçin İyi Oluyor.Sunucularıda İyi.
Güvenilir mi ? :
Sizce Almalımıyım ? :
Sunucuları İyi Alabilirsin Bi Sıkıntısı Olmaz Teslimatı İyi.
Kardeşim valla bende Bugün ekledim Skypeden Konuştuk Gayet Diger Firmalara Nazaran daha iyi Almayı düşünüyorum + olarak Oyun korumalarıda Güzel Referanslarına baktım sordum soruşturdum Açıksız Filesleri + oalrak Zaten Bugün Burdaki Site panelleri Kimsede yok nerdeyse Verdikleri Resimlerde Cabası Yani Putty Scripti de güzel Bence Gayet iyi bir firma ginede sen bilirsin tabi
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)