HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
[ı][sıze=4]nedense hep kestiğin yerleri atıyosun kenan hani 16 dakikalık video vardı onu atıcaktın hep kesmiştin biz senle orda 1 el vs atmıstık ondada statusu bozuktu watch'ın her neyse neon ile en az 5 el kestim de sonrasında çıkıyorum ben dediğin yerleri hiç atmıyorsun :d[/sıze][/ı]
[sıze=5]neondarkla benımı kestın sesli güldüm bak onunda ss ler olcak bulurum dertlenme neonla gelmıs :d bnde baskası sanıyo vs dıyon paso kesılıyordun itemlerını göster diye yalvaran sendın kocum vıdeolu vs diyince atmyordun nedense[/sıze]

)
[sıze=5]ben cöldeyiö kocum vıdeo cektiysen at görelim yada gel oyuna setıne vs atalı videolu yermı ?[/sıze]
laflara bak guya 23 yasında yermi falan filan bu kadar erkeksin ama yok seni bulacam ağzını burnunu kıracam diyipte aradan 2 ay geçtiği halde yan çizen sensin
Vs diyorsun sura banlandıktan sonra da gel savaşçı çarım var onla vs at 
[SIZE=3' Alıntı:WatchOurLove;16076663]laflara bak guya 23 yasında yermi falan filan bu kadar erkeksin ama yok seni bulacam ağzını burnunu kıracam diyipte aradan 2 ay geçtiği halde yan çizen sensinVs diyorsun sura banlandıktan sonra da gel savaşçı çarım var onla vs at
![]()
[/SIZE]lan çerez suran banlandıda nolldu he neden banlandı bugdanmı
yasamlardanmı yasamlar yokken çölde senım herekz kesıyordu yasmaın oldguu hallde benı kesemiyorsun koc 16 yasıdakı birisi için kalkım gelmeme degmes emın ol
şanslısın gene bak benım olduğum sehirde olmayarak sanslısın ben erkegım dıyorsan burada gel görüşelim bi yüzyüze ? laf kalabalığı yapma küfüt etsem ettiğim küfüre degmessın oyun çocuğusun anladık
oyuna benı görürsen ABİİ ben setıne vs atıcam vıdeolu de beklıyorumm polemik ypma herkez biliyor ne oldgunu kendını fazla önemseme bence senı hiç kimse bi tarafına takmıyor bile
hadı sen forumda konu ac yan hesaplardan banımı acın diye 
[/FONT][/SIZE]lan çerez suran banlandıda nolldu he neden banlandı bugdanmıyasamlardanmı yasamlar yokken çölde senım herekz kesıyordu yasmaın oldguu hallde benı kesemiyorsun koc 16 yasıdakı birisi için kalkım gelmeme degmes emın ol
şanslısın gene bak benım olduğum sehirde olmayarak sanslısın ben erkegım dıyorsan burada gel görüşelim bi yüzyüze ? laf kalabalığı yapma küfüt etsem ettiğim küfüre degmessın oyun çocuğusun anladık
oyuna benı görürsen ABİİ ben setıne vs atıcam vıdeolu de beklıyorumm polemik ypma herkez biliyor ne oldgunu kendını fazla önemseme bence senı hiç kimse bi tarafına takmıyor bile
hadı sen forumda konu ac yan hesaplardan banımı acın diye
![]()
skype gel cam açalım bakalım kim 16 yasında gorelim tipini

skype gel cam açalım bakalım kim 16 yasında gorelim tipini![]()
hala zırlıyonmu sen skype dıyor la uza had olum coluk çocukla uğraşamam burda hadı koybol
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)