- Konular
- 42
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 91
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Karakterim ninja. Bugun kasılırken en azından 20 kez oyundan attı ve 12 tanesidnede hiç bir hile olmamasına rağmen oyuna birdaha girerken hiç br hata vermeden oyun tamamen kapandı. Zaten kasılmak bi yerden sonra zorlaşıyor sabır istiyor ve bunlarda olunca insan haliyle bıkıyor zevk alamıyor. Bu konuyla ilgili bir düzenleme yapılıyordu sanırsam ne zaman düzeltilecek bu olay? Gerçekten çok sinir bozucu bir durum.
Birde 2. olarak sürgün baştaki slotlar çok az damage yiyor. Rusuzdamı böyle bilmiyorum.998 saldırı değerim varken düz 540-560 vuruyorum.Sürgün sonda ise gösterdiği kadar vurabiliyorum düz.Acaba baştaki slotlarda bir bugmu var yoksa %30-40 civarı bir bıçak savmı(?) var bi bakarmısınız?
@Shorty ;
İlginiz için teşekkürler şimdiden.
Birde 2. olarak sürgün baştaki slotlar çok az damage yiyor. Rusuzdamı böyle bilmiyorum.998 saldırı değerim varken düz 540-560 vuruyorum.Sürgün sonda ise gösterdiği kadar vurabiliyorum düz.Acaba baştaki slotlarda bir bugmu var yoksa %30-40 civarı bir bıçak savmı(?) var bi bakarmısınız?
@Shorty ;
İlginiz için teşekkürler şimdiden.
Moderatör tarafında düzenlendi: