farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

S4League Ping sorunu çözüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shad38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Merhaba arkadaşlar oyun içinde gördüm ki çoğu arkadaşımız kendi suçu olmadığı halde ping'i yüksek olduğundan dolayı o kadar puan alıp exp kazanacak iken odadan atılıyor şahsen bu sorunu bende çok ama çok fazla yaşadım bu yüzden sizin için düşündüm ve bunu paylaşmaya karar verdim ve ping'inizi düşürmek için bazı yollar buldum öncelikle lag nedenlerine bakalım:

Lag Nedenleri:

• [*=left]Kullandığınız internet paketinin hızının düşük olması

• [*=left] İnternet paketinizin hızını karşılamaması
    [*=left]Oturduğunuz yerin alt yapısının yeterli olmaması
    [*=left]Modeminizin eski olması ya da yeteri kadar iyi olmaması
    [*=left]Kablosuz internetse bilgisayarınızın modeme uzak olması, kablolu ise kabloların çok uzun olması çok dolanması ya da kablonun kırık olması.

Ping Düşürmek İçin 1.Yol

Başlangıç Yönetimi
Başlat>Çalıştır'ı(Windows tuşu + R kısayolunuda kullanabilirsiniz) açarak Msconfig yazıp Tamam'ı tıklıyoruz. Açılan pencerede üst sekmede bulunan Başlatma bölümüne geliyoruz, listede bulunan programlardan 'Tümünü Devre Dışı Bırak' seçeneğini kullanabileceğimiz gibi sadece başlangıçta açılmasını istediğimiz programları bırakıp diğerlerini elle kapatabiliriz.İşlem tamamlandığında Uygula ve Tamam butonlarını kullanarak ister hemen isterse daha sonra bilgisayarı yeniden başlatıyoruz.

Ping Düşürmek İçin 2.Yol

Disk Birleştirme, Kayıt Defteri Onarımı, Disk Hata Çözümleri, Sistem Danışmanı
Yukarıda belirttiğim tüm bunları yapabilen Auslogics BoostSpeed adında bir program mevcut programı buradan indirebilirsiniz, Auslogics BoostSpeed Üst sekmeden Sistem taramasına geliyoruz 1-Tıkla Taramaya basıyoruz ve tüm sorunları buluyor sizede bu sonuçları Onar tuşuna basarak onarması kalıyor.Sistem Danışmanı üstmenüsüne geliyoruz ve sisteminiz taranmaya başlıyor performansı arttıracak bir etken bulunduğunda size onarmasını isteyip istemediğiniz soruluyor açıklamalarada bakarak istediğiniz şıkları elle onarımını gerçekleştirebilirsiniz.Gelişmiş Araçlar üst sekmesine geliyoruz İnternet'i Hızlandır menüsünde Otomatik seçeneğini tıklıyoruz açılan pencerede bağlantı hızımızı seçiyoruz ve İncele diyoruz işlemin tamamlanmasının ardından açılan pencerenin sağ altındaki İyileştir butonuna tıklayarak bu işlemide tamamlıyoruz.

Ping Düşürmek İçin 3.Yol

Harici Servisleri Kapatma
Iobit firmasının Game Booster adında bir programı var oyun oynarken ihtiyaç duyulmayan tüm servisleri kapatıyor ücretsiz olan bu yazılımı indirin.
Ed7uz.jpg

Arayüzü gayet sadedir üst sekmeden Oyun Kutusunu seçiyoruz Ekle'ye basıyoruz ve oyun klasörüne girip S4League Launcher.exe'yi gösteriyoruz sonrasında Güçlendirmeye Geç butonu ile ana menüye geçiyoruz
Güçlendir butonuna basarak yaklaşık 20 saniye kadar bekliyoruz Güçlendirme işlemi tamamlandığında sisteminizin yüzde değeri olarak ne kadar hızlandırıldığını gösteriyor, bu program bilgisayar başladığında otomatik olarak hızlandırma yapmaz bunun için her oyuna girmeden önce Güçlendir butonuna basmak zorundayız arkadaşlar

Ping Düşürmek İçin 4.Yol

1. " Başlat => Çalıştır => system.ini " yazıp enter 'layın.
2. Çıkan not defterinde " [386enh] " 'i bulun.
3. Numarayı 3000 olarak değiştirin ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.
4. PC 'niz açıldıktan sonra oyuna girerek ping 'inizi test edebilirsiniz .

Ping Düşürmek İçin 5.Yol

1. " Denetim Masası => Yönetimsel Araçlar => Hizmetler " bölümünü bulun ve girin ya da kısaca " Başlat => Çalıştır " 'dan " services.msc " yazıp enterlayın.
2. Bu hizmetleri listede bulup devre dışı yapın :- Messenger- Dizin Hizmeti- IPSEC Hizmeti- Taşınabilir Ortam Seri Numarası- Uzak Kayıt Hizmeti- İkincil Oturum Açma- Yükleme Yöneticisi- Kablosuz Sıfır Yapılandırma- Tak Ve Çalıştır
Hizmetleri devre dışı bırakmak için ;Hizmet'e sağ tıklayın , eğer hizmet çalışıyorsa " Durdur " 'a tıklayın ve ardından hizmet durumunu " Devre Dışı " olarak ayarlayın.

Ping Düşürmek İçin 6.Yol

Ekran kartı driver'ımızı güncellememiz gerekiyor şayet ekran kartınız hakkında bir bilgiye sahip değilseniz Başlat>Çalıştır'a(Windos tuşu + R kısayolu) Dxdiag yazıyoruz ve Enter'a basıyoruz uyarı verebilir Evet diyoruz açılan pencerede Ekran üst sekmesine geliyoruz Aygıt Adı bölümünde hangi ekran kartına sahip olduğumuz yazılıdır buna göre güncel driver'ları yine IObit firmasının yaptığı bir program olan Driver booster'den güncelleyebilirsiniz.
Ping Düşürmek İçin 7.Yol

CCleaner adı verilen bir program var bu program bilgisayarınızdaki çöp dosyaları, eski dosya kalıntılarını, (merak etmeyin buna özel dosyalarınız videolar fotoğraflar vb. dahil değildir) İnternet kalıntılarını temizler ayrıca bununla kalmaz diğer seçenekten kayıt defterinizi temizleyebilirsiniz aralarında en işe yarayanlardan biride budur.

Buyrun arkadaşlar CCleaner programınıda vereyim:

Bu CCleaner dosyamız:

Bu Virüstotal:

(Bir tane virüs bulmuş endişelenmeyin onuda eset programı bulmuş eset programı herşeyde en az 1 tane virüs buluyor :) )

Bu da dosyamız :

Dikkat! Bu anlattıklarım %100 işe yarıyıcak diye bir şey yoktur fakat bazı bilgisayarlarda çok bazı bilgisayarlarda az işe yarar fakat mutlaka işinize yarar.

Ben şahsen bunları denedim ve etkisini gördüm işime yaradı. Okuduğunuz için teşekkür ederim.

İyi forumlar dilerim.

Son düzenleme:
En Başta Emeginiz İçin Teşekkür Ediyorum Ancak Bir Tane Şöyle Konu Gözüme Çarptı Ancak Detaylı Bir Anlatım Olmuş Seninki Ama Böyle Bir Konuyu Gördüm Bilmiyorum @TsuNamiTown; Moderatörümüz Bir İncelesin Ancak Konun Güzel Olmuş S4 Legue Ping düşürme! Konu İçin Tıkla
İki konuya da bakarsak bu konu farklı bilgiler de içeriyor. İçeriklerinin konuları aynı diye kilitlemek doğru olmaz. Şu an konu açık kalsın gidişata göre bir şeyler düşünürüz.
Paylaşım için teşekkürler.

En Başta Emeginiz İçin Teşekkür Ediyorum Ancak Bir Tane Şöyle Konu Gözüme Çarptı Ancak Detaylı Bir Anlatım Olmuş Seninki Ama Böyle Bir Konuyu Gördüm Bilmiyorum @TsuNamiTown; Moderatörümüz Bir İncelesin Ancak Konun Güzel Olmuş S4 Legue Ping düşürme! Konu İçin Tıkla

Öncelikle şunu söylemeliyim böyle bir konunun olduğunun farkındayım fakat yetersiz eksik ve çok fazla yanlış gördüm bunun üzerine açtım bu konuyu ister inanın ister inanmayın ben bu konuya 3-4 saatimi verdim hatta aralıklı olarak konuya uğraştığımı düşünürsek daha fazla olabilir .

Ayrıca ikisi gerçekten çok farklı.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri