noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Para Kasmak [YARDIM]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emo9666
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 701

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

merhaba arkadaşlar servere yeni başladık ve para sıkıntımız var.
sizce en kolay para hangi yolla kasılır.önerilerinizi bekliyorum.

Dostum En Rahatı 61 Lw e Kas +9 E.T +9 Şahın Kalkanı Kesın Olmalı DOLUNAY Yada KDP Fark Etmez Zıhınsel Yap Guclu beden P Yap Oprumcek zında nında Kas Exp Durdurma İle. Rahat Saatte. 1 T 2 T Kasarsın :=)
Iyı Oyunlar.

Sana tavsiyem sakın bk ile falan uğraşma artık kazancı yok nerdeyse yinede sen bilirsin yeni başladığın için 3-5 bişeler sana yardımcı olabilir . Onun haricinde kızıl orman başta kasabilirsin orda kasmak rahattır yatma gibi sıkıntın olmaz para iyi gelir . Ben 86 dan 94 e sürgünde kastım (yüzüksüz kas bence hem boşuna yüzüğe para vermezsin hemde gelicek paralar yüzünü güldürür ) ordada hatrı sayılır ganimet kaldırdım :) Bence ezik falan efsunlu itemler ayarla ve durmadan kas arkana bakma sonrada ticaretle uğraşırsın :)

Sana tavsiyem sakın bk ile falan uğraşma artık kazancı yok nerdeyse yinede sen bilirsin yeni başladığın için 3-5 bişeler sana yardımcı olabilir . Onun haricinde kızıl orman başta kasabilirsin orda kasmak rahattır yatma gibi sıkıntın olmaz para iyi gelir . Ben 86 dan 94 e sürgünde kastım (yüzüksüz kas bence hem boşuna yüzüğe para vermezsin hemde gelicek paralar yüzünü güldürür ) ordada hatrı sayılır ganimet kaldırdım :) Bence ezik falan efsunlu itemler ayarla ve durmadan kas arkana bakma sonrada ticaretle uğraşırsın :)

öneri için teşekküler

@BloodyAngeL097; önerin için teşekküler büyülü silah yapsam 61 level daha kolay kesmezmi keskinlik b.zırh .e.dönüşü p acsam

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri