Bvural41 1
Bvural41
emirhanHCL 1
emirhanHCL
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
farkmt2official 1
farkmt2official
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Para Kasmak [YARDIM]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emo9666
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 703
merhaba arkadaşlar servere yeni başladık ve para sıkıntımız var.
sizce en kolay para hangi yolla kasılır.önerilerinizi bekliyorum.

Dostum En Rahatı 61 Lw e Kas +9 E.T +9 Şahın Kalkanı Kesın Olmalı DOLUNAY Yada KDP Fark Etmez Zıhınsel Yap Guclu beden P Yap Oprumcek zında nında Kas Exp Durdurma İle. Rahat Saatte. 1 T 2 T Kasarsın :=)
Iyı Oyunlar.

Sana tavsiyem sakın bk ile falan uğraşma artık kazancı yok nerdeyse yinede sen bilirsin yeni başladığın için 3-5 bişeler sana yardımcı olabilir . Onun haricinde kızıl orman başta kasabilirsin orda kasmak rahattır yatma gibi sıkıntın olmaz para iyi gelir . Ben 86 dan 94 e sürgünde kastım (yüzüksüz kas bence hem boşuna yüzüğe para vermezsin hemde gelicek paralar yüzünü güldürür ) ordada hatrı sayılır ganimet kaldırdım :) Bence ezik falan efsunlu itemler ayarla ve durmadan kas arkana bakma sonrada ticaretle uğraşırsın :)

Sana tavsiyem sakın bk ile falan uğraşma artık kazancı yok nerdeyse yinede sen bilirsin yeni başladığın için 3-5 bişeler sana yardımcı olabilir . Onun haricinde kızıl orman başta kasabilirsin orda kasmak rahattır yatma gibi sıkıntın olmaz para iyi gelir . Ben 86 dan 94 e sürgünde kastım (yüzüksüz kas bence hem boşuna yüzüğe para vermezsin hemde gelicek paralar yüzünü güldürür ) ordada hatrı sayılır ganimet kaldırdım :) Bence ezik falan efsunlu itemler ayarla ve durmadan kas arkana bakma sonrada ticaretle uğraşırsın :)

öneri için teşekküler

@BloodyAngeL097; önerin için teşekküler büyülü silah yapsam 61 level daha kolay kesmezmi keskinlik b.zırh .e.dönüşü p acsam

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri