HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba. Oyun içinde Allah yazdığımız zaman oyun ismi sansürlüyor. Değişmesini istiyorum.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Ben yetkililere söylüyorum sana ne oluyor? Müslüman bir ülkede Allah isminin sansürlenmesi normal birşey değildir. Bu konuda seninle muhattap olacak değilim yetkilisi var kişisi var. Oyunda sohbet etmek yeri yok mu ayrıca? Trde veya başka bir yerde öyle olması beni bağlamaz müslüman bir ülkede Allah ismi sansürlenemez!
Sansürlenir. Biz oyunda Allah ve diğer küfürlerin bir arada kullanılmasının vebalini ödeyemeyiz. Bunun tek önlemi de maalesef bu. Konuyu da farklı farklı yerlere çkip insanları farklı şeylerle suçlamaya çalışma tepkim farklı olur bu kez.
Merhaba. Oyun içinde Allah yazdığımız zaman oyun ismi sansürlüyor. Değişmesini istiyorum.
Oyunda duamı ediceksiniz?
Oyunda duamı ediceksiniz?
Dua etmesek bile cümle içerisinde kullanıyoruz. " Allah razı olsun, Allaha emanet ol. Allah allah vb." böyle olmasa bile sansürlenmesi normal bir durummuş gibi yorum yapmanız yalnış
Dua etmesek bile cümle içerisinde kullanıyoruz. " Allah razı olsun, Allaha emanet ol. Allah allah vb." böyle olmasa bile sansürlenmesi normal bir durummuş gibi yorum yapmanız yalnış
öyle olsa nolur olmasa nolur ne fark ediyor bana bi açıklarmısınız zorunzamı gidiyor harflerin tam çıkmaması ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)