mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Kasılırken atıyor bune böle

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan durmus67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ya son güncellemeden sonra oyuna bişiler oldu ormanda kasılmak için gidiyorum slota vurmaya baslayınca oyundan atıyor ve sık sık buna bi çözüm bulun artık ya :(

Ben sabaha karşı 3 saat kasılmışımdır bir kere atmadı temiz bir kurulum yapmıştım yeni güncellemegelince bence sizde öyle yapın belki sorun ortadan kalkar .

Ben sabaha karşı 3 saat kasılmışımdır bir kere atmadı temiz bir kurulum yapmıştım yeni güncellemegelince bence sizde öyle yapın belki sorun ortadan kalkar .

3 İhtimal var zaten.

1. Server taraflı yapılan düzenlemeden sonra 1 Karakterin saniyede vurabileceği damage limitlendi yani benim ayarladığıma göre 1. 2. 3. vuruşlar arasında geçen süre 500 ms olması gerekiyor üstünde hile olarak algılayıp dc ediyor. ( 7x hilesini engelleme )

2. SYNC_POSITION_HACK fonksiyonundaki hata

3. Eksik PC.epk ve PC2.epk

1. ve 2. Hatanın olabilme ihtimali yüksek test sunucusunda kontrol edip ona göre düzeltme yapıcam.

Şuan mevcut hataların hepsi server taraflı hileleri engellemek için yapmış olduğumuz düzenleme feedback lere göre düzenleme yapıyorum

iyi eğlenceler

3 İhtimal var zaten.

1. Server taraflı yapılan düzenlemeden sonra 1 Karakterin saniyede vurabileceği damage limitlendi yani benim ayarladığıma göre 1. 2. 3. vuruşlar arasında geçen süre 500 ms olması gerekiyor üstünde hile olarak algılayıp dc ediyor. ( 7x hilesini engelleme )

2. SYNC_POSITION_HACK fonksiyonundaki hata

3. Eksik PC.epk ve PC2.epk

1. ve 2. Hatanın olabilme ihtimali yüksek test sunucusunda kontrol edip ona göre düzeltme yapıcam.

Şuan mevcut hataların hepsi server taraflı hileleri engellemek için yapmış olduğumuz düzenleme feedback lere göre düzenleme yapıyorum

iyi eğlenceler

Eskiden örümcek 2 kat 3 kat ve sürgün 2 . kat filan dönüşüm alabiliyorduk tekrar düzeltilicek mi ve nesne market ne zaman açabileceksiniz ely3.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri