Metin2 Üst Bar Reklam
BySadoTR60 1
BySadoTR60
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Sevdamsın 1
Sevdamsın
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work

Casuslama

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan SwordMaster
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 310
Casuslar (Romalılar: Equites Legati, Cermenler: Casus, Galyalılar: Casus) düşman hakkındacasusluk yapmak ve diğer casuslar karşı savunmak için kullanılabilir.

Casuslar iki çeşit saldırı ve savunma moduna sahiptirler:


  • Birliklerin ve hammaddenin gözetlenmesi
  • Birliklerin ve savunmada kullanılan binaların (Duvar düzeyi ve Residence / Saray seviyesi)gözetlenmesi
Casus saldırılarının başarılı olabilmesi için savunmada casus olmaması ya da savunmadaki casus sayısını geçecek kadar casus olması gerekmektedir. Saldıranın en az bir casusunun geri dönmesi, saldırının başarılı olması için yeterlidir.

Köyünüzün casuslanmasını engellemek veya farkedebilmek için köyünüzde bir miktar casus bulundurmanız gerekir. (Oyunun ilk dönemlerinde 5-30 arası olması tavsiye edilir.)

Casuslarınızı saldırıya yollarken savunan köyde de casus olabileceğini unutmamamız gerekir. (Oyunun ilk dönemlerinde başarılı bir saldırı için ortalama 15 casus yeterli olabilir.)
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst