HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar ben henüz denemedim ama artık itemler yanabiliyormus epic surada basılırken böyle saçmalık görmedim ben ya tr tipi server oynuyoruz yanmak ta ne o kadar süper efsun atalım sonra basmaya çalışırken yaksın bu kadar saçma birşey görmedim ben vallahi lütfen en kısa sürede düzeltin 

Aynen ya bari yapacaksanız oyunun ilk başı yapaydınız ne oldududa tutup şimdi koyuyorlar anlamadım. Daha önceden dönüştürenler dönüştürdü onların ayrıcalığı ne gerçekten çok haklısın kardeşArkadaşlar ben henüz denemedim ama artık itemler yanabiliyormus epic surada basılırken böyle saçmalık görmedim ben ya tr tipi server oynuyoruz yanmak ta ne o kadar süper efsun atalım sonra basmaya çalışırken yaksın bu kadar saçma birşey görmedim ben vallahi lütfen en kısa sürede düzeltin![]()
Kardeş öncesi sonrası yok normaldede yakmaması lazım sen gel 2 tye süper bi zırh yap sonra ona +basmaya cesaret et heee saçmalığın daniskası !
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)